Ο ευρωσκεπτικιστής και το ... τροχαίο(;) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/06/2016

Ο ευρωσκεπτικιστής και το ... τροχαίο(;)

O Ιταλός ευρωβουλευτής Gianluca Buonanno είναι άγνωστος στους περισσότερους Έλληνες, όπως επίσης άγνωστος παραμένει ο αγώνας, που έδινε μέχρι προχθές (5 Ιουνίου 2016) αγωνιζόμενος για το δίκαιο της πατρίδος του ενάντια στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην "μεταναστευτική" πολιτική της.

Δεν θα μπω στην διαδικασία να εξετάσω εάν ήταν ακροδεξιός, ή ναζιστής, ή φασίστας όπως τον κατηγορεί η Δύση γιατί πολύ απλά γνωρίζω εκ πείρας πως αυτοί, που προβάλλονται ακόμα και αρνητικά (βλέπε χρυσή αυγή) είναι άνθρωποι του συστήματος. Ο Gianluca Buonanno και ο πατριωτικός αγώνας του δεν προβλήθηκε ούτε στην πατρίδα του, ούτε εκτός αυτής, συνεπώς συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να ήταν αληθινός.

Ως ευρωβουλευτής ανήκε αρχικά στους Non-Inscrit (ανένταχτοι που δεν εκφράζονται από κανέναν πολιτικό χώρο) και εν συνεχεία συντάχθηκε με τους ευρωσκεπτικιστές. Το τελευταίο διάστημα είχε εντείνει τον αγώνα του ενάντια στην εξάπλωση των μεταναστών στην Ιταλία και προφανώς ... κάποιοι ενοχλήθηκαν!

Η ιστορία λέει πως σκοτώθηκε προχθές (5/6/2016) σε τροχαίο ατύχημα έξω από το Varese, όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε προσέκρουσε για άγνωστο λόγο(;) σε σταθμευμένο όχημα. Οι ελάχιστες αναφορές του Ιταλικού -και εν γένει του δυτικού- Τύπου στο γεγονός δύσκολα αποτρέπει περίεργους συνειρμούς της σκέψης...

Το video που επισυνάπτεται είναι από πρόσφατη συνεδρίαση του ευρωκοινοβουλίου, εκεί όπου ο Buonanno καταφέρθηκε εναντίον του προκλητικού προβοκάτορα της δυτικής μεταναστευτικής πολιτικής, επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου.

[ https://youtu.be/Xx1jBGXBJkQ ]

«Θα απευθυνθώ στον Επίτροπο Αβραμόπουλο. Επίτροπε εσείς έρχεστε εδώ και όση ώρα σας παρακολουθώ, βλέπω ότι παίζατε με το κινητό σας και το ipad σας τουλάχιστον 30 φορές. Σας ενδιαφέρει κάτι από αυτά που λέγονται σε αυτή την αίθουσα ή τα γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια; Έρχεστε εδώ απλά για την παρουσία, διότι αν είμαστε εδώ μόνο για να παίζουμε, τότε να μην έρχεστε»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου