Ή τώρα ή με πόλεμο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

23/06/2016

Ή τώρα ή με πόλεμο!

23 Ιουνίου 2016. Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι κάλπες έχουν ανοίξει και αναμένουν την ετυμηγορία των Βρετανών (και όχι μόνο) πολιτών σχετικά με ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα: Θα παραμείνει η Βρετανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή θα αποχωρήσει από αυτήν;

Οι Βρετανοί αντιμετωπίζουν το δίλημμα του Ηρακλή, έχοντας μπροστά τους την επιλογή είτε του δρόμου "της αρετής" ή της λεωφόρου "της κακίας". Η λεωφόρος της κακίας για τους Βρετανούς είναι η παραμονή τους σε μία Ένωση, που ήδη ανήκουν υπό όρους! Οι Βρετανοί δεν έχουν αποδεχθεί πλήρως και όλες τις Συνθήκες της Ενώσεως, ωστόσο και παρά ταύτα -εξαιτίας των μισθοφόρων πολιτικών τους- ανήκουν σε αυτήν. Το εύκολο, αλλά εξαιρετικά επιζήμιο, είναι να παραμείνουν προκειμένου να μην δεχθεί πιέσεις το νόμισμά τους και χαλάσει η ... καθημερινή βολή τους.

Το στενό μονοπάτι της αρετής είναι η έξοδος από την κόλαση της γραφειοκρατικής Ένωσης των Βρυξελλών. Οι Βρετανοί θα δώσουν το παράδειγμα, αλλά και το κουράγιο, σε ταλαίπωρους λαούς (βλέπε Έλληνες), που παρότι τους εξουθενώνουν-εξοντώνουν, αυτοί εξακολουθούν και προσκυνούν δουλικά τους τυράννους τους. Θυσιάζοντας κάποιες μέρες βολής και τίποτε παραπάνω, οι Βρετανοί θα γράψουν ιστορία ως λυτρωτές της Ευρώπης από τους κατακτητές της.

Η Ε.Ε. και οι ΗΠΑ δεν μπορούν να κάνουν πολλά προκειμένου να παγιδεύσουν το Ηνωμένο Βασίλειο. Η όποια πίεση κι αν ασκηθεί στην λίρα θα γυρίσει σε βάρος τους, γιατί μπορεί κάλλιστα να εκτινάξει τις εξαγωγές του νησιού! Αυτό το γνωρίσουν καλά οι δυτικοί όπως, επίσης, και το ότι αυτό, που θα απειληθεί είναι η συνοχή αρχικά της ευρωζώνης και εν συνεχεία ολόκληρης της Ένωσης.

Οι Βρετανοί μόνο θα κερδίσουν αν βγουν από την Ένωση και ταυτόχρονα θα δώσουν το έναυσμα του αγώνα της απελευθέρωσης του Ευρωπαϊκού Νότου, που μας αφορά άμεσα! Αν παραμείνουν, το καθεστώς του 1% θα σημειώσει ακόμα μία νίκη και θα έρθει ακόμα πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου του, που δεν είναι άλλος παρά η μία παγκόσμια κυβέρνηση.

Αν δεν συνειδητοποιήσουμε όλοι την κρισιμότητα του σημερινού δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο και τελικά επικρατήσει η θέληση και ο εκβιασμός των γραφειοκρατών, θα χάσουμε την ευκαιρία μας για ελεύθερη ζωή. Μετά, η ελευθερία θα απαιτεί επανάσταση με όπλα και κατά συνέπεια πόλεμο! Άρα, δεν είναι πιο απλό να γίνει δια της ψήφου;

BRexit now! ΝΑΙ στην ανάκτηση της ανεξαρτησίας των Ευρωπαϊκών κρατών (και όχι μόνο)! ΟΧΙ στον φασισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου