Η παραίτηση δεν είναι εξιλέωση! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/03/2016

Η παραίτηση δεν είναι εξιλέωση!

Με την παραίτησή του ο αχαρακτήριστος αναπληρωτής υπουργός της Μεταναστευτικής Πολιτικής έπραξε το αυτονόητο και το επιβεβλημένο, προσπαθώντας, προφανώς, να αποφύγει τα χειρότερα. Ο πολιτικάντης, που πριν από τρεις ημέρες έλεγε πως είναι «αναγκαία η Τουρκική επιτήρηση στην Ελληνική επικράτεια», δεν δίστασε χθες (15/3/2016) να αποκαλέσει τα Σκόπια ... Μακεδονία!

Αυτοί είναι οι σημερινοί εκπρόσωποι του έθνους! Ωστόσο δεν είναι ο μόνος, που πρέπει να παραιτηθεί. Τον δρόμο της αποχώρησης πρέπει να ακολουθήσουν άμεσα ο πρωθυπουργός, ο υπουργός της Αμύνης και ο υπουργός των Εξωτερικών. Οι ευθύνες, που βαρύνουν τις πλάτες τους στο φλέγον εθνικό ζήτημα του μεταναστευτικού προβλήματος είναι τεράστιες, γιατί με την στάση τους έχουν θέση σε κίνδυνο την Εθνική Κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδος μας.

Έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους πως η τακτική, που ακολουθεί το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι επικίνδυνη και απειλεί την συνοχή του Ελληνικού κράτους. Σήμερα έχουν εγκατασταθεί σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια περίπου 45.000 ισλαμιστές, στην πλειοψηφία τους άνδρες ηλικίας 20-35 ετών, που αποτελούν εθνική απειλή εκ των έσω.

Όλα τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλοι όσοι υπέγραψαν κάποτε την Συνθήκη του Schengen, προσπαθούν και διαφυλάττουν με επιτυχία την ακεραιότητα των εδαφών τους καταπατώντας και καταργώντας, επί της ουσίας, Συνθήκες και συμφωνίες. Η μόνη εξαίρεση στον κανόνα είναι η Ελλάδα, που επιδεικνύει στάση "βασιλικότερη του βασιλέως", υπερασπιζόμενη(;) τις διεθνείς συνθήκες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι πολιτικάντηδες της συμφοράς. Είναι δεδομένο το ότι η πολιτική, που ακολουθείται στην πατρίδα μας και στο συγκεκριμένο ζήτημα είναι αντίθετη προς το συμφέρον της και υπαγορεύεται από άλλα κέντρα εξουσίας.

Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και δεν επιδέχεται αδιαφορίας ή ανοχής εκ μέρους των Ελλήνων πολιτών. Ζούμε σε μία ιστορική περίοδο για την πατρίδα μας και όλοι θα δώσουμε λόγο για τις πράξεις, αλλά και για την απραξία μας. Γιατί, εν τέλει, όταν χαθεί η Ελλάδα θα είναι παντελώς αδιάφορο το ποιος εγκλημάτησε σε βάρος της και το ποιος τον ανέχθηκε. Θα έχουμε όλοι εξ ίσου, έκαστος το μερίδιο της ευθύνης του.

1 σχόλιο:

  1. Γλώττα λανθάνουσα τ' αληθή λέγει! Τόσον αυτός όσος καί όλος ο υπόλοιπος εσμός στόν οποίο ανηκει, όταν λανθάνουν εκφράζουν τά πραγματικά τους εσώψυχα, σέ κάθε θέμα.Αυτό διδάσκει η κοινή πείρα καί λογική. Η έννοια τής πατρίδος γι αυτούς είναι αβάσταχτη ταλαιπωρία. Είναι ποτισμένοι μέχρι τό μεδούλι από τίς ιδεοληψίες τους που στήν πραγματικότητα υπηρετούν τόν άκρατο καί ιδιοτελή ατομισμό. Ανερμάτιστοι, χωρίς αξίες και ηθικούς φραγμούς, είναι ικανοί γιά όλα!
    Καί όμως! Τούς ψήφισαν δύο εκατομμύρια ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ οι οποίοι, άλλοι αφελώς, άλλοι βλακωδώς καί άλλοι συνειδητώς, συνήργησαν στό εθνικό έγκλημα που τελείται εις βάρος τής Ελλάδος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή