Συνέδριο ανόμων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

27/02/2016

Συνέδριο ανόμων

Το συνέδριο του Ευρωπαϊκού κομματιδίου, που ίδρυσε ενεργώντας κατ' εντολή των Λατίνων ο πάλαι ποτέ δημοσιογραφίσκος της ΕΡΤ και του MEGA, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηρισθεί ως το συνέδριο των ανόμων, που μελετούν το πως θα αποτελειώσουν την Ελλάδα.

Το παρόν έδωσαν όλοι οι αίτιοι της σημερινής κατάστασης, με πρωτεργάτη τον μακράν χειρότερο πρωθυπουργό από την εποχή της μεταπολίτευσης, τον άνθρωπο που με ψεύτικα στοιχεία εισήγαγε την Ελλάδα στην ευρωζώνη με τις συνέπειες, που όλοι γνωρίζουμε καλά.

Ο άνθρωπος αυτός αποδεικνύοντας πως δεν έχει μετανιώσει για τίποτε από ότι έχει κάνει στον τόπο, τόλμησε να δηλώσει στους συνέδρους πως «πρέπει να πιέσετε να ξεπεραστούν εγωισμοί, μικροφιλοδοξίες, στείρες εμμονές και χωρίς λόγο πολιτικολογίες. Να δώσετε αποφασιστική δύναμη σε ένα μεγάλο τμήμα του λαού μας που θέλει σταθερότητα, αλληλεγγύη, θεσμούς που λειτουργούν για το κοινωνικό σύνολο και όχι για το εκάστοτε κόμμα εξουσίας και τις συντεχνίες που εξυπηρετούν τις παρέες και το πελατειακό κράτος». Ακούει, άραγε, τι λέει ο εκ των ιδρυτών του πελατειακού κράτους, που συντηρείται από τις απανταχού Ευρωπαϊκές (και όχι μόνο) συντεχνίες;

Ο άνθρωπος που ταυτίστηκε όσο λίγοι με το εθνικό δράμα είχε το θράσος να αφήσει στο τέλος της ομιλίας του αιχμές για πιθανή επιστροφή του, ο Θεός να μη το επιτρέψει ποτέ, καλώντας όλους (τους παράφρονες) να ενισχύσουν «την κοινή προσπάθεια με όλους όσοι σε μεγάλο βαθμό συμμερίζονται τους στόχους μας, για να δώσουμε δύναμη και πνοή σε μια παράταξη ανανέωσης. Μπορούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά για να αποκτήσει η χώρα κατεύθυνση και μέλλον. Να μην είναι όπως τώρα πειραματόζωο προσώπων που νοιάζονται μόνο για την εξουσία».

Η ανανέωση κατ' αυτόν είναι η επιστροφή του πρωθυπουργού, που μας πέταξε στον γκρεμό! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Οι δολοφόνοι του έθνους, αυτοί που με την ανθελληνική πολιτική τους βύθισαν την χώρα στην καταστροφή, έχουν το θράσος να επανέρχονται και να θέλουν να επανεκλεγούν για να ... "σώσουν" τον τόπο!

Ο λαός που κατοικεί στην Ελλάδα πρέπει να αποδείξει το αν αξίζει να ονομάζεται Έλληνας ή εάν απλά είναι το όνειδος των προγόνων του. Ακόμα και η βλακεία πρέπει να έχει όριο, παρότι ο υπερβολικά διαφημισμένος Einstein αμφιβάλλει. Το κακό είναι πως στην πατρίδα μας οι ψηφοφόροι στην πλειοψηφία τους δεν χαρακτηρίζονται από βλακεία, αλλά από διαπλοκή με το σάπιο κατεστημένο, που διαλύει την χώρα, δίνοντας έρεισμα στους παχύδερμους πολιτικάντηδες να ψελλίζουν με θράσος πως «μαζί διαλύσαμε την χώρα» και εν μέρει να έχουν δίκιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου