Είναι η Πατρίδα μας και θα την πάρουμε πίσω! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/02/2016

Είναι η Πατρίδα μας και θα την πάρουμε πίσω!

Σήμερα (24/2/2016) το πρωί βρέθηκα σε ένα δίλημμα όταν ο καλός φίλος και συναγωνιστής Γ.Δ. με ενημέρωσε σχετικά με το πρωτοσέλιδο της ελεεινής φυλλάδας των ακραίων φασιστών της χρυσής αυγής. Να σχολιάσω την κίνησή τους ή όχι;

Οι στερούμενοι, εκτός των άλλων, πολιτικών επιχειρημάτων και ιδεών νεοναζί, που αυτοαποκαλούνται πατριώτες και εθνικιστές, αντέγραψαν το αυθεντικό και ιδρυτικό σύνθημα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», «Είναι η Πατρίδα μας και θα την πάρουμε πίσω!»

Αυτό το σύνθημα το χρωστάμε σε μία συγγραφέα, που μας εμπνέει με το παράδειγμα και με την πένα της. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» το "δανείστηκε" εισάγοντας το στην πολιτική ζωή της Ελλάδος, όχι για να το καπηλευτούν οι εχθροί της αλλά γιατί αυτός είναι ο λόγος που ιδρύθηκε! Να πάρει την Ελλάδα πίσω από τους κατακτητές της, εγχώριους και αλλοδαπούς.

Ο ναζισμός δεν υπήρξε ποτέ χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ελλάδος, καθώς οι Πατέρες μας πέθαναν αγωνιζόμενοι ενάντια στους υποστηρικτές του Hitler. Η Ελλάδα είναι ο τόπος, που πάντοτε διακρινόταν για την θεοσέβεια και τον πολιτισμό της. Η χυδαιότητα, η βία, η βαρβαρότητα, ο φασισμός, η ανωμαλία και όλα όσα κυριαρχούν σήμερα στην διαλυμένη Ελλάδα δεν έχουν καμία σχέση με την Πατρίδα μας.

Η Ελλάδα είναι η Πατρίδα μας και θα την πάρουμε πίσω μόνο εάν πρόκειται να συνεχίσει να είναι ο τόπος, που θα λατρεύεται ο Θεός όπως ορίζει η Ορθόδοξος Πίστη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, ας την πάρει όποιος θέλει κι ας την κάνει ότι θέλει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου