Κως: Αντιστέκεται στον φασισμό! (3) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/02/2016

Κως: Αντιστέκεται στον φασισμό! (3)

Τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κατασκευή hot spot στο νησί της Κω, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Κω κατά τη χθεσινοβραδινή (8/2/2016) συνεδρίαση του. Κατόπιν τούτου δόθηκε σχετική εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες.

Μετά την πολύωρη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, δήλωσε: «εφόσον κυβερνητικοί παράγοντες και ο τοπικός βουλευτής θεωρούν ότι η πλειοψηφία των πολιτών της Κω τάσσεται υπέρ του hot spot, έχω δώσει οδηγίες στον γενικό διευθυντή του δήμου να διερευνήσει τις διαδικασίες διενέργειας τοπικού δημοψηφίσματος άμεσα, ώστε να αποφασίσουν οι πολίτες αν είναι υπέρ ή κατά του hotspot που πάει να γίνει. Προτείναμε δέκα χώρους τους οποίους θεώρησαν ότι είναι επάνω σε κατσάβραχα, ή ότι είναι μικροί. Βλέπετε θέλουν μεγάλες εκτάσεις για να φιλοξενήσουν χιλιάδες κόσμου».

Παρών στο δημοτικό συμβούλιο ήταν και εκπρόσωπος της Συντονιστικής Επιτροπής Πολιτών, ο οποίος ανέφερε πως έχουν ήδη συγκεντρωθεί 7.000 υπογραφές πολιτών του νησιού, οι οποίοι τάσσονται εναντίον της απόφασης δημιουργίας του hot spot.

Στους αγωνιστές των νησιών μας οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να δείξουμε την πλήρη και έμπρακτη συμπαράστασή μας. Η απαράδεκτη στάση της συγκυβέρνησης, αλλά και του νέου αρχηγού της ΝΔ, που επείγονται να δημιουργήσουν τα κέντρα υποδοχής στα νησιά πρέπει να πέσει πάνω στο τείχος της αντίδρασης και της αντίστασής μας.

Δεν θα επιβληθεί δια της βίας και με τα ΜΑΤ το ξεπούλημα της πατρίδος! Κακήν κακώς θα διώξουμε τους προδότες από τον τόπο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου