Οι προδότες, οι ψεύτες, οι ψευδοπροφήτες και ... η συγνώμη! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

09/01/2016

Οι προδότες, οι ψεύτες, οι ψευδοπροφήτες και ... η συγνώμη!

Οι χειρισμοί της συγκυβέρνησης σε ακόμα ένα σοβαρό ζήτημα, όπως είναι το ασφαλιστικό και κυρίως το συνταξιοδοτικό, είναι για γέλια και ταυτόχρονα για κλάματα. Χωρίς να έχει σχέδιο, χωρίς να έχει καν μελετήσει το πρόβλημα, χωρίς να γνωρίζει το ζήτημα, η συγκυβέρνηση της συμφοράς προσπαθεί (και σε αυτό το θέμα) να ισορροπήσει ανάμεσα στο να είναι αρεστή στα αφεντικά της στην Δύση, ενώ ταυτόχρονα να δείχνει φιλολαϊκή στο εσωτερικό της χώρας.

Το πόσο τραγικοί είναι όλοι οι πολιτικάντηδες του Ελληνικού κοινοβουλίου με προεξάρχοντες αυτούς του κυβερνητικού συνασπισμού αποδεικνύεται από την πρόθεσή τους να ζητήσουν "συγνώμη" από τον πρωθυπουργό που δολοφόνησε οικονομικά την χώρα, εντάσσοντάς την με πλαστά στοιχεία στην ευρωζώνη.

Οι σημερινοί πολιτικάντηδες θεωρούν πως τότε ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του είχαν προβλέψει κάτι που κανείς άλλος δεν μπορούσε ή δεν είχε σκεφτεί μέχρι εκείνη την στιγμή! Ω! της υποκρισίας το μέγεθος! Ω! του θεατρινισμού το απαύγασμα! Ω! της αναισχυντίας η υπερβολή! Εδώ και πολλές δεκαετίες, κορυφαία στελέχη μεγάλων ασφαλιστικών εταιρειών, πολυεθνικών και Ελληνικών, "φώναζαν" και προειδοποιούσαν σχετικά με την σοβαρότητα του προβλήματος που υπήρχε στα Ασφαλιστικά Ταμεία και ειδικά σε ότι αφορά στο ζήτημα της συνταξιοδότησης των Ελλήνων πολιτών.

Τα Ασφαλιστικά Ταμεία ήσαν δομημένα λάθος εξαρχής και βασίζονταν στην αρχή της αναδιανομής και όχι της ανταποδοτικότητος που σημαίνει πως οι εισφορές του κάθε ασφαλισμένου δεν δημιουργούσαν την μελλοντική του σύνταξη, αλλά συσσωρεύονταν σε ένα κεντρικό ταμείο που ήταν (και είναι) στην διάθεση του πολιτικού συστήματος και της εκάστοτε κυβερνήσεως. Η συνέχεια είναι γνωστή: οι ρεμούλες, οι καταχρήσεις, οι σπατάλες, τα πολιτικά παιχνίδια, η απαράδεκτη συνταξιοδότηση παλιννοστούντων χωρίς να έχουν ποτέ καταβάλλει το παραμικρό ασφάλιστρο στην Πατρίδα μας, ήταν η τακτική που ακολούθησε το πολιτικό σύστημα ανεξαρτήτως κυβερνήσεως προκειμένου να αποκτήσουν ψηφοφόρους όσοι λυμαίνονται την χώρα τα τελευταία τριάντα (και βάλε) χρόνια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση των Ασφαλιστικών Ταμείων και το σημερινό αδιέξοδο του συνταξιοδοτικού.

Τι είχε, λοιπόν, προβλέψει η προδοτική κυβέρνηση που παρέδωσε την Ελληνική οικονομία στους δυτικούς; Τίποτε απολύτως! Πολύ απλά ήθελε από τότε (πολύ πριν από την ένταξη της Ελλάδος στην ευρωζώνη) να εκχωρήσει τον έλεγχο και των Ταμείων στην Δύση και γι' αυτό άφησε να διαρρεύσει στην δημοσιότητα αυτό που, ούτως ή άλλως, γινόταν τον προηγούμενο καιρό συσκιασμένα. Ο τότε πρωθυπουργός υπήρξε υπουργός των Οικονομικών στις προηγούμενες κυβερνήσεις του κόμματός του, ωστόσο δεν είχε αναφερθεί ποτέ στο ζήτημα και δεν έπραξε ποτέ κάτι που άλλαζε την τύχη των Ασφαλιστικών Ταμείων και κατά συνέπεια των ασφαλισμένων σε αυτά.

Σήμερα οι υποκριτές και λάτρεις του ψεύδους και της πολυλογίας του αέρα εκθειάζουν τους προδότες της πατρίδος, και, με θεατρινίστικη διάθεση τους ζητούν "συγνώμη". Συγνώμη, όμως, πρέπει να ζητήσουν από τον λαό όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες που εδώ και τόσες δεκαετίες βασανίζουν και καταστρέφουν τον τόπο. Η συγνώμη τους για να γίνει αποδεκτή θα πρέπει να συνοδευτεί από την οριστική απόσυρση όλων τους από το πολιτικό σύστημα της Ελλάδος, αφήνοντας την πατρίδα μας ελεύθερη να ξαναβρεί τον δρόμο και την ταυτότητά της!

Φτάνει πια! Ως εδώ ήσαν τα όρια της υπομονής και της ανοχής μας! Στώμεν καλώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου