Ο Έλληνας ακόμα ελπίζει στην Δύση; - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

31/10/2015

Ο Έλληνας ακόμα ελπίζει στην Δύση;

Για ακόμα μία φορά θα χρησιμοποιήσω ένα σχόλιο και μία επισήμανση του αγαπητού μου φίλου Κώστα Τ., που χθες (30/10/2015) μου έγραψε τα εξής: «Καλημέρα Μανώλη. Όπως βλέπεις και στο dikaiologitika.gr η κυβέρνηση καθυστέρησε την τρίτη δόση του επιδόματος των τριτέκνων, για να έχει τη δυνατότητα να παρακρατήσει το ποσό της δόσης του ΕΝΦΙΑ που λήγει σήμερα [σημ. ΜΒΒ: 30/10/2015]. Με αυτή την πονηράδα προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του λαού; Αλλά τι τους χρειάζεται όταν κυβερνούν με το 20%;»

Σε αυτό που πολύ σωστά επισημαίνει ο Κώστας θα προσθέσω την διαβόητη συζήτηση που έχει ξεκινήσει και σχετίζεται με τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων, τα ισοδύναμα του συντελεστή 23% του ΦΠΑ στην εκπαίδευση, καθώς επίσης και τον ΕΝΦΙΑ που -τάχα- θα είχε καταργήσει αυτή η κυβέρνηση, αλλά τελικά τον κράτησε για ακόμα έναν χρόνο. Θα θυμίσω πως κίνητρο σε πολλούς από τους αναπάντεχους ψηφοφόρους της "αριστεράς, είχε αποτελέσει η υπόσχεσή της τον Ιανουάριο για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ.

Ο Ελληνικός λαός που με περίσσεια απερισκεψία στήριξε τα κόμματα που τον εξαθλίωσαν δεν δείχνει να έχει συνετισθεί, ούτε να έχει καταλάβει πως αυτοί που ψήφισε θα αφανίσουν την χώρα μας. Οι Έλληνες ακόμα εμπιστεύονται τις φυλλάδες των μισθοφόρων μεγαλοεκδοτών που προδίδουν καθημερινά την πατρίδα με το να δηλητηριάζουν και να νοθεύουν τις αξίες και τα ιδανικά του τόπου, προβάλλοντας ταυτόχρονα ότι πιο αισχρό υπάρχει τόσο στην πολιτική, όσο και στο ήθος.

Οι Έλληνες εξακολουθούν να διαμορφώνουν την άποψή τους σύμφωνα με ότι τους προβάλει ο ορισμός της ηλιθιότητος και της αισχρότητος, δηλαδή η τηλεόραση. Οι Έλληνες θεωρούν τους εαυτούς τους έξυπνους, αλλά αποδεικνύονται ανόητοι και ευκολόπιστοι σε κάθε τι που εναντιώνεται στο συμφέρον τους. Οι Έλληνες αδιαφορούν για το πως θα βγουν από το τέλμα γιατί ψάχνουν ευχάριστα αποτελέσματα μέσα από ανώδυνες διαδικασίες. Οι Έλληνες δεν θυμίζουν τους προγόνους τους γιατί ελπίζουν στην Δύση και όχι στον Θεό.

Ήρθε καιρός να αποφασίσουμε ποιοι είμαστε: Νόθα παιδιά της Δύσης που ούτε αυτή τα αναγνωρίζει ή παιδιά των Πατέρων μας; Όσοι επιλέγουν την πρώτη επιλογή, θα πρέπει να μην διαμαρτύρονται για τα όσα τους συμβαίνουν, ούτε για το τι ακόμα πρόκειται να τους συμβεί. Όσοι, όμως, θέλουμε να είμαστε παιδιά των Πατέρων μας οφείλουμε να θέσουμε το μυαλό μας σε λειτουργία, να αποβάλλουμε τις αγκυλώσεις, τις προκαταλήψεις και τις δεισιδαιμονίες που κουβαλάμε από την τουρκοκρατία και να πολεμήσουμε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία. Την ελευθερία που εμείς "πουλήσαμε" πολύ φθηνά στους Λατίνους κατακτητές μας και στο πολιτικό σύστημα που εγκαθίδρυσαν στον τόπο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου