Όχι στην οικουμενιστική διακυβέρνηση που υπηρετεί η Ε.Ε. - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/08/2015

Όχι στην οικουμενιστική διακυβέρνηση που υπηρετεί η Ε.Ε.

Η Ελλάδα μας αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε μία εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την μελλοντική της πορεία. Ο Ελληνικός λαός είναι εγκλωβισμένος στο αδιέξοδο του πολιτικού συστήματος και ταυτόχρονα δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι διαφορετικό γιατί τα μισθοφορικά όργανα της Δύσης που ελέγχουν τα μέσα ενημερώσεως δεν επιτρέπουν την προβολή της γλώσσας της αληθείας.

Διάβαζα το Σάββατο (22/8/2015) τις σκέψεις ενός πρώην πολιτικού, που μετά πάθους υποστήριζε το ότι στην Ελλάδα είναι επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας κάτι εντελώς νέου, κάτι εντελώς διαφορετικού και κυρίως η ανάμιξη στην πολιτική ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τον τόπο. Είναι απολύτως σωστές οι επισημάνσεις του πρώην πολιτικού, αλλά ταυτόχρονα είναι και αρκετά υποκριτικές. Ο συγκεκριμένος πολιτικός γνωρίζει, όπως και πολλοί άλλοι που ποιούν με αποτυχία την νήσσαν, πως αυτός ο πολιτικός σχηματισμός υπάρχει και ιδρύθηκε από το 2008, πολύ πριν ξεσπάσει η οικονομική κρίση και εμφανιστούν όλα αυτά τα κομματίδια των επίδοξων σωτήρων του έθνους. Φυσικά αναφέρομαι στην πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που έχει θέσει ως πολιτικό της πρότυπο τον μοναδικό Έλληνα κυβερνήτη, τον Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ιδρύθηκε και αποτελείται από ανθρώπους που πιστεύουν πως η Ελλάδα μας είναι μεγάλη, σε αντίθεση με τους πολιτικάντηδες του κοινοβουλίου που ισχυρίζονται πως η πατρίδα μας είναι μικρή και πως θα πρέπει να ακολουθεί την Ευρώπη.

Η πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» από το 2009 είχε προειδοποιήσει για την από τότε διαφαινόμενη οικονομική κρίση και τους επικίνδυνους χειρισμούς του πολιτικού συστήματος που ετοιμαζόταν να βάλει την χώρα στην περιπέτεια χωρίς τέλος που ζούμε μέχρι σήμερα. Είχε επίσης προειδοποιήσει για τις φασιστικές ενέργειες στις οποίες επιδόθηκε αργότερα η Ε.Ε. και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που την υπηρετεί στην Ελλάδα, που υπονόμευσαν το πολίτευμα, ακύρωσαν την λαϊκή βούληση και κυρίως έχουν επιβάλλει το ιδιόρρυθμο καθεστώς της εκλεγμένης (;) δικτατορίας.

Πολλοί ευκαιριακοί πολιτικάντηδες και διάττοντες εθνοσωτήρες επιχείρησαν κατά το παρελθόν να αντιγράψουν από το όνομα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» (ποιος ξεχνάει τον ευρωπαϊστή καθηγητή του marketing που πέρασε από το πολιτικό στερέωμα μόνο και μόνο για να προκαλέσει σύγχυση χρησιμοποιώντας το όνομα της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ελαφρώς τροποποιημένο, χωρίς καμία πολιτική θέση και χωρίς την παραμικρή ιδέα για τα προβλήματα του τόπου) μέχρι και πολλές από τις πολιτικές θέσεις που πρώτη εισήγαγε στον πολιτικό λόγο η Παράταξη του Ιωάννη Α. Καποδίστρια.

Αυτό που δεν μπορεί κανείς να αντιγράψει και που είναι η ειδοποιός διαφορά της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» απέναντι σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα είναι το ότι λέει ΟΧΙ στην οικουμενιστική διακυβέρνηση που υπηρετεί η Ε.Ε. και ολόκληρη η Δύση, ΟΧΙ στην ενιαία πολιτική της Ευρώπης και ΟΧΙ στην νομισματική ένωση και στα συνεπακόλουθά της.

Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» δεν ανήκει στο παγκόσμιο πολιτικό σύστημα στο οποίο ανήκουν όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα του Ελληνικού κοινοβουλίου (αλλά και τα περισσότερα που βρίσκονται εκτός αυτού), γεγονός που την έχει κρατήσει στην αφάνεια σε ότι αφορά στην προβολή της από τα presstitute μέσα ενημερώσεως. Η Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι η μόνη λύση για τον τόπο και αυτό είναι πασιφανές στο πολιτικό της πρόγραμμα που σύντομα θα φθάσει σε κάθε Ελληνικό σπίτι!

Είναι η Πατρίδα μας και θα την πάρουμε πίσω από τους αμοραλιστές κατακτητές της, εγχώριους και αλλοδαπούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου