Ζητούν από τον φασίστα να προστατέψει την δημοκρατία! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/08/2015

Ζητούν από τον φασίστα να προστατέψει την δημοκρατία!

Θυμάστε τους αντιρρησίες της κάποτε αντιπολίτευσης και νυν κυβέρνησης που δήλωναν με αναίδεια πως θα "έσχιζαν" τις δανειακές συμβάσεις, πως θα έδιωχναν την τρόικα και πως θα εξύψωναν το βιωτικό επίπεδο των φτωχών Ελλήνων χτυπώντας την πλουτοκρατία και τα συμφέροντα που κατασπαράζουν τον τόπο;

Κάποιοι είχαμε προβλέψει το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα υλοποιούσε τίποτε από όλα αυτά, όχι γιατί είμαστε προφήτες αλλά γιατί πολύ απλά γνωρίζαμε το ότι δεν υπήρχε το παραμικρό εχέγγυο στο παντελώς αναξιόπιστο συνονθύλευμα των αριστεριστών στον λόγο αλλά σκληρών καπιταλιστών σε ότι αφορά στα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία των στελεχών τους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζόμενος άμεσα από τους "πατριώτες" ανεύθυνους Έλληνες (αλήθεια αν δεν ήσαν κατά δήλωση πατριώτες, τι άλλο θα είχαν ψηφίσει σε βάρος της χώρας;) και έμμεσα από ολόκληρο το πολιτικό σύστημα της χώρας όχι απλά δεν "έσχισε" τις δανειακές συμβάσεις, αλλά υπέγραψε και την τρίτη που είναι η χειρότερη μέχρι στιγμής και που ουσιαστικά υποθήκευσε και την περιουσία της χώρας.

Οι αμοραλιστές πολιτικοί απατεώνες της συγκυβέρνησης όχι απλά δεν πολέμησαν τους κοτζαμπάσηδες και τα συμφέροντα που διαφεντεύουν τον τόπο, αλλά ως συνήθως συμβαίνει με τις κυβερνήσεις συντάχθηκαν μαζί τους θεσπίζοντας μέτρα που θα εξουθενώσουν τον απλό λαό κάνοντας ακόμα πλουσιότερους τους βασανιστές της πατρίδος.

Τέλος, οι μαθητευόμενοι μάγοι της συγκυβέρνησης όχι απλά δεν έδιωξαν την τρόικα, αλλά την αύξησαν αρχικά σε "κουαρτέτο" και τώρα ζητούν την προσθήκη του πέμπτου και χειρότερου μέλους, που δεν είναι άλλος από τον φασιστικής νοοτροπίας πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Martin Schulz. Η επιστολή που απέστειλε προς αυτόν σήμερα (19/8/2015) ο πρωθυπουργός είναι γραμμένη και διακατέχεται από πνεύμα υποδούλωσης, ενώ χαρακτηρίζεται από την έλλειψη αξιοπρέπειας και εθνικής υπερηφάνειας. Ο φασίζων Schulz απάντησε αόριστα και εκτός πρωτοκόλλου, μέσω του λογαριασμού του στον Twitter, δηλώνοντας σαφώς την απαξίωση του για την χώρα μας.

Οι κυβερνώντες παίζουν με τους θεσμούς σκοπεύοντας να χρησιμοποιήσουν τρία θερινά τμήματα της Βουλής μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και κατόπιν να προκηρύξουν εκλογές για να απαλλαγούν μία διαπαντός από τους αντιρρησίες του κόμματός τους. Μέχρι τότε, στα θερινά τμήματα των μικρότερων διαρροών αλλά και των απαιτούμενων ψήφων ελπίζουν να περάσουν δια νόμου τον αφανισμό της χώρας καθώς αναμένεται πλήθος νομοσχεδίων και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου που δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο στον τόπο.

Πρέπει το συντομότερο δυνατό να συνέλθουμε από το χαλάρωμα του καλοκαιριού και να σκεφθούμε σοβαρά το μέλλον του τόπου. Δεν είναι απλή υπόθεση να διακυβερνούν τον τόπο αυτοί που συνεργάζονται τόσο στενά με τους εχθρούς της πατρίδος. Το κυριότερο, όμως, είναι πως δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να συμβαίνουν με την ανοχή και την έγκριση του Ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου