Πωλούνται τα Ελληνικά νησιά! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

15/07/2015

Πωλούνται τα Ελληνικά νησιά!

Ο Business Insider δημοσίευσε μια λίστα με τα φθηνότερα νησιά που μπορεί να αγοράσει κανείς στην χώρα μας. Όπως γράφει χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα είναι γνωστή παγκοσμίως για τα χιλιάδες νησιά της. Ένας αριθμός που δεν έχει προσδιοριστεί ακριβώς αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις κυμαίνονται μεταξύ των 1.200 και 6.000 και δεν υπάρχει σαφής απάντηση στο πόσα από αυτά ανήκουν στην Ελληνική κυβέρνηση».

Διαβάζουμε και ακούμε συχνά-πυκνά πως τα Ελληνικά νησιά βγαίνουν προς πώληση, χθες (14/7/2015) ο Βusiness Insider έκανε λόγο για κάποιον κτηματομεσίτη ονόματι Knight Frank ο οποίος ισχυριζόταν πως μέσα στα επόμενα χρόνια πρόκειται να πωληθούν πολλά Ελληνικά νησιά, τα οποία θα βοηθήσουν να ανακάμψει η οικονομία της χώρας!

«Εάν η Ελληνική κυβέρνηση βρεθεί σε απελπιστική κατάσταση, μπορεί να πουλήσει μερικά απ’ τα νησιά της και να αυξήσει τα έσοδα της χώρας κατά 50 δισεκατομμύρια ευρώ, που χρειάζονται για να κατευνάσει τους πιστωτές της».

Στο ίδιο δημοσίευμα ακολούθησε μια λίστα με τα νησιά που είναι διαθέσιμα προς πώληση μέσω του διαδικτυακού μεσιτικού πρακτορείου Private Islands Online.

Παραθέτω τις φωτογραφίες και τα σχόλια για να καταλάβετε το μέγεθος της εθνικής προδοσίας:


Ακόμα έχετε αμφιβολία πως η καταστροφή της χώρας είναι η παραμονή στο ευρώ; Ακόμα σας φαίνεται η επιστροφή στο εθνικό νόμισμα ως ανασφαλής οπισθοδρόμηση; Πόσο πιο χαμηλά περιμένουμε να πέσει η πατρίδα μας; Εδώ φθάσαμε; Στο ξεπούλημα της γης μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου