Η ώρα του λαού! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/07/2015

Η ώρα του λαού!

Έχω γράψει κι έχω τονίσει κατ´ επανάληψη στο παρελθόν πως οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν κατά καιρούς τα presstitute μέσα ενημερώσεως, τόσο στην πατρίδα μας όσο και στο εξωτερικό, είναι προκατασκευασμένες, αναληθείς και εξυπηρετούν το σχέδιο και το συμφέρον αυτών που τις χρηματοδοτούν. Θυμηθείτε τις δημοσκοπήσεις πριν από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, που έδιναν -τάχα- προβάδισμα και μάλιστα με σημαντική διαφορά στο "ναι". Παρά τις προσπάθειες όλων των εγκάθετων μισθοφορικών μέσων ενημερώσεως και των δημοσιογράφων, ο λαός είπε ΟΧΙ και μάλιστα στην συντριπτική του πλειοψηφία που άγγιξε το 62%.

Τα ίδια συμφέροντα εξακολουθούν να προβάλλουν στημένες δημοσκοπήσεις σε μια προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και προπαγανδίζοντας την παραμονή της Ελλάδος στην θανατηφόρο ζώνη του ευρώ. Παρά την προσπάθεια των presstitute μέσων, οι τάσεις της κοινής γνώμης και η βούληση του Ελληνικού λαού που δείχνει να αφυπνίζεται είναι σαφείς: ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που απαιτούν πλέον την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα, γιατί ο κόσμος συνειδητοποιεί και έμπρακτα το πόσο αδιέξοδη είναι η οικονομική πολιτική που ακολουθεί η Δύση και ιδιαίτερα η ευρωζώνη.

Το γεγονός αυτό είναι εμφανές και στην πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριαςμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά» όπου, παρά το σκανδαλωδώς απροκάλυπτο προπαγανδιστικό μήνυμα που επιχειρεί να προβάλλει, αποτυπώνει ξεκάθαρα δύο πράγματα: (α) ότι ο κόσμος χάνει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση και γενικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ και (β) την σημαντική ποσοστιαία αύξηση κατά 5% μέσα σε μια εβδομάδα αυτών που υποστηρίζουν την έξοδο από το ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λύση εμπιστοσύνης για τον τόπο μας καθώς έχει πείσει και τον πλέον δύσπιστο για το ύποπτο των προθέσεων του σε ότι αφορά στα εθνικά ζητήματα. Ήδη η συμφωνία που έκαμε με τους Ευρωπαίους εκποιεί μεγάλο κομμάτι της εθνικής μας κυριαρχίας και του πλούτου μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε και δικαίωσε όλα όσα έγραφα πολύ πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου σχετικά με το πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το ασκέρι της αυτοαποκαλούμενης αριστεράς από το οποίο δεν εξαιρείται κανείς!

Στο Ελληνικό κυνοβούλιο δεν υπάρχουν πια κόμματα ή πρόσωπα που μάχονται για το καλό του τόπου. Όλοι έχουν συνασπιστεί στην ανελέητη προσπάθεια του αφανισμού του Ελληνισμού. Ήρθε η ώρα να πέσουν πάνω στον τοίχο της αντίστασης του λαού! Ήρθε η ώρα να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω από τα χέρια αυτών που την διαλύουν και την εξευτελίζουν! Ήρθε η ώρα της Ελλάδος!

1 σχόλιο: