Ο μύθος του ευρώ - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

21/07/2015

Ο μύθος του ευρώ

Τα presstitute μέσα ενημερώσεως του τόπου έχουν υφάνει τον ιστό της προπαγάνδας υπέρ του ευρώ εδώ και πολύ καιρό. Προβάλλουν ανακριβείς και εγκάθετες απόψεις που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο πως εκτός ευρώ δεν υπάρχει ζωή. Μέγα ψέμα! Το μόνο που ισχύει είναι ακριβώς το αντίθετο!

Θυμηθείτε τι έγραφε πριν από λίγο καιρό ο Brett Arends, ένας βραβευμένος οικονομικός αναλυτής και αρθρογράφος με πολλά χρόνια εμπειρίας γράφοντας για τις αγορές και τα οικονομικά: «Πίσω στη δεκαετία του 1990 οι Βρετανοί είχαν απειληθεί ότι θα είχαν μεγάλο πρόβλημα, αν δεν εγκαταλείψουν την pound sterling (λίρα στερλίνα) για το κοινό νόμισμα. Η Βρετανική οικονομία θα βυθιζόταν, τους είπαν. Η Βρετανία θα "απομονωνόταν". Μα θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι το Λονδίνο παραμένει ένα μεγάλο οικονομικό κέντρο. Χωρίς το ευρώ, το Λονδίνο θα καταστρεφόταν. Φτάνει πια. Αν θέλετε να δείτε αν εντέλει είναι στην πραγματικότητα αποτελειωμένο το Λονδίνο, δοκιμάστε να αγοράσετε ένα σπίτι εκεί».

Το ίδιο ισχύει και στην Σκανδιναβία, όπου η κάθε χώρα διατηρεί το εθνικό της νόμισμα αλλά παραμένουν παγκοσμίως πανίσχυρες οικονομίες. Στον αντίποδα, οι χώρες του ευρώ βυθίζονται χρόνο με τον χρόνο στην ύφεση και στην οικονομική κρίση.

Στην πατρίδα μας οργιάζουν οι ψεύτες και οι προδότες. Για τις απόψεις που είναι αντίθετες με αυτές του Εφιάλτη και του Ισκαριώτη προβάλλονται ημιμαθείς γραφικοί καιροσκόποι που ίδρυσαν κομματίδια και ενώσεις ενώ η χώρα βρισκόταν σε κρίση, μόνο και μόνο για να πετύχουν την είσοδό τους στο κυνοβούλιο (δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος). Επιπλέον καθαρές φωνές που φώναζαν πολύ πριν από την κρίση, από το 2008, φιμώθηκαν και εξακολουθούν να παραμένουν φιμωμένες. Αναφέρομαι, φυσικά, αποκλειστικά και μόνο στην πολιτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ». Έτσι φθάσαμε να έχουμε υποστηρικτές της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα ανθρώπους που μεταχειρίζονται κάθε μέσο για την προσωπική τους προβολή και ουδόλως ενδιαφέρονται για την πατρίδα.

Ταυτόχρονα ο λόγος τους είναι τόσο φαιδρός που και ο πιο χλιαρός υποστηρικτής του ευρώ πείθεται πως δεν υπάρχει άλλος δρόμος παρά μόνο η παραμονή στην ευρωζώνη. Η λύση είναι μία: Μια δημόσια αντιπαράθεση με πανελλήνια τηλεοπτική κάλυψη από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, εκεί που όλοι θα μπορέσουμε να εκθέσουμε απερίσπαστοι τις απόψεις μας. Ο λαός έχει το κριτήριο, κάτι που απέδειξε με το πρόσφατο δημοψήφισμα, να κρίνει ποιο είναι το συμφέρον του και ποιος είναι αυτός που το εκφράζει. Αρκεί, όμως, να του επιτραπεί να ενημερωθεί σωστά και αντικειμενικά, κάτι που εδώ και χρόνια δεν συμβαίνει στην πατρίδα μας.

Άλλωστε μπορεί σήμερα να ισχυρίζονται τα μέσα ενημερώσεως πως ο λαός ψηφίζει υπέρ του ευρώ, η αλήθεια και τα γεγονότα μαρτυρούν το αντίθετο: Μέχρι τον Ιούνιο, αποσύρθηκαν από τις τράπεζες 50,5 δις ευρώ, ποσό που είναι κατά μισό δισεκατομμύριο μεγαλύτερο από την εθνική περιουσία που προδοτικά θα εκποιήσει η Ελληνική κυβέρνηση!

Επιτέλους φτάνει με τους προδότες σε αυτόν τον τόπο! Καιρός να ακουστεί η άλλη φωνή, αυτή της πραγματικής σωτηρίας της Ελλάδος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου