Η Ελλάδα θα σώσει (;) και πάλι την Δύση - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/07/2015

Η Ελλάδα θα σώσει (;) και πάλι την Δύση

Ο Dr. Paul Craig Roberts είναι και πάλι χειμαρρώδης και αποστομωτικός στις διαπιστώσεις του σχετικά με την σημερινή κατάσταση στην χώρα μας και όχι μόνο. Μπορεί σε κάποια σημεία να είναι -ίσως- λίγο υπερβολικός, εν τούτοις αποδεικνύει τόσο το ότι έχει πολιτικό αισθητήριο και εμπειρία, όσο και το ότι δεν είναι προσκολλημένος εθνικιστικά στα όσα πράττει η πατρίδα του.

Ο τίτλος του άρθρου του είναι «Greece Again Can Save The West» (Η Ελλάδα μπορεί και πάλι να σώσει την Δύση) και σας το παρουσιάζω σε τρεις συνέχειες σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο. Να υπενθυμίσω πως οι επισημάνεις είναι προσωπικές μου και όχι του Dr. Paul Craig Roberts

Όπως στον Μαραθώνα, στις Θερμοπύλες, στις Πλαταιές και στην Μυκάλη περίπου 2.500 χρόνια πριν, η Δυτική ελευθερία εξαρτάται και πάλι από την Ελλάδα. Σήμερα η Washington και η αυτοκρατορία των υποτελών της Ευρωπαϊκών κρατών παίζουν τον ρόλο της Περσικής Αυτοκρατορίας και καθυστερημένα οι Έλληνες σχημάτισαν κυβέρνηση, τον ΣΥΡΙΖΑ, που αρνείται να υποκύψει στην Αυτοκρατορία της Washington.

Λίγοι καταλαβαίνουν ότι η τύχη της Δυτικής ελευθερίας, ό, τι απομένει από αυτήν, βρίσκεται σε κίνδυνο σε αυτήν την σύγκρουση, και, μάλιστα, η μοίρα της ζωής πάνω στη γη. Σίγουρα η Γερμανική κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει. Ο Sigmar Gabriel, ο Γερμανός αντι- καγκελάριος, δήλωσε ότι η Ελληνική κυβέρνηση είναι μια απειλή για την Ευρωπαϊκή τάξη. Αυτό που εννοεί με την «Ευρωπαϊκή τάξη» είναι το δικαίωμα των ισχυρότερων χωρών να λεηλατούν τις ασθενέστερες.

Η «Ελληνική κρίση» δεν είναι για το χρέος. Το χρέος είναι η προπαγάνδα που η αυτοκρατορία χρησιμοποιεί για να υποτάξει την κυριαρχία σε όλο τον Δυτικό κόσμο.

Η Ελληνική κυβέρνηση ζήτησε από τον σύλλογο των εθνών που απαρτίζουν την «δημοκρατική» Ευρωπαϊκή Ένωση παράταση μιας εβδομάδας για το χρέος, προκειμένου ο Ελληνικός λαός να δώσει την έγκριση ή την αποδοκιμασία του για τα σκληρά μέτρα που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα από την Επιτροπή της Ε.Ε., την Κεντρική Τράπεζα της Ε.Ε. και από το ΔΝΤ με την επιμονή της Washington.

Η απάντηση από την Ευρώπη και το ΔΝΤ και την Washington ήταν «ΟΧΙ».

Στην Ελληνική κυβέρνηση ειπώθηκε ότι η δημοκρατία δεν εφαρμόζεται όταν οι δανειστές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τους Έλληνες πολίτες να πληρώσουν για τα λάθη των πιστωτών με μειωμένες συντάξεις, μειωμένη υγειονομική περίθαλψη, μειωμένη εκπαίδευση, με μείωση της απασχόλησης και μείωση των κοινωνικών υπηρεσιών. Η θέση της Αυτοκρατορίας είναι ότι οι Έλληνες είναι υπεύθυνοι για τα λάθη των ξένων πιστωτών τους και οι Έλληνες πρέπει να πληρώσουν για τα λάθη των πιστωτών τους, ειδικά αυτά τα λάθη που είναι ενεργοποιημένα από την Goldman Sachs.

[ Συνεχίζεται... ]

1 σχόλιο:

  1. "Όσοι το χάλκεον χέρι
    βαρύ του φόβου αισθάνονται,
    ζυγόν δουλείας ας έχωσι.
    Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία."
    Α. Κάλβος

    ΑπάντησηΔιαγραφή