Ληστρική δυτική σύνοδος ενάντια στην Ρωσία - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

07/06/2015

Ληστρική δυτική σύνοδος ενάντια στην Ρωσία

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου της Ε.Ε. Donald Franciszek Tusk δήλωσε σήμερα (7/6/2015), πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής του 100% δυτικού σχήματος του G7, ότι η μόνη πιθανή συζήτηση σχετικά με τις κυρώσεις εις βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της Ουκρανικής κρίσης θα αφορά στην ενίσχυσή τους.

«Πρόθεσή μου είναι σήμερα να επαναβεβαιώσουμε την ενότητα της G7 σχετικά με την πολιτική των κυρώσεων. Επομένως επιτρέψτε μου να αναφέρω ξεκάθαρα, δεδομένης της παρούσας κατάστασης, ότι αν κάποιος θελήσει να ξεκινήσει μία συζήτηση σχετικά με την αλλαγή του καθεστώτος των κυρώσεων, θα μπορούσε να είναι μόνο για την ενίσχυσή τους», δήλωσε το φερέφωνο της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας Tusk.

Οι οικονομικές κυρώσεις που έχει επιβάλει η Ε.Ε. στη Ρωσία με πρόσχημα την Ουκρανική κρίση πρόκειται να λήξουν τον Ιούλιο. Οι μαριονέτες που διοικούν την Ε.Ε. συμφώνησαν τον Μάρτιο ότι οι κυρώσεις θα παραμείνουν μέχρι να εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνία εκεχειρίας του Minsk, ουσιαστικά δηλαδή θα παραταθούν μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά ακόμη δεν έχει ληφθεί επίσημη απόφαση γι αυτό.

Να θυμίσω πως η Δύση είναι αυτή που προβοκάρει την συνθήκη και συνεχίζει να υποδαυλίζει την περιοχή. Παρά ταύτα οι υποκριτές δυτικοί του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ εξακολουθούν να χρεώνουν την στάση τους στους Ρώσους που δεν φέρουν την παραμικρή ευθύνη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Barack Hussein Obama δήλωσε πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής του G7 στο Schloss Elmau (Βαυαρικές Άλπεις) ότι οι αρχηγοί των επτά ισχυρότερων(;) οικονομικά χωρών του πλανήτη θα συζητήσουν τρόπους αντιμετώπισης της Ρωσικής "επιθετικότητας" στην Ουκρανία καθώς και τις εξτρεμιστικές απειλές και την απειλή από την κλιματική αλλαγή. Ο υπεύθυνος για τις παγκόσμιες αναταραχές έχει το περίσσιο θράσος να μιλά για Ρωσική "επιθετικότητα".

«Κατά τις δύο επόμενες μέρες στο Schloss Elmau πρόκειται να συζητήσουμε το κοινό μας μέλλον, την παγκόσμια οικονομία που δημιουργεί θέσεις εργασίας και ευκαιρίες, την διατήρηση μίας ισχυρής και ευημερούσας Ευρωπαϊκής Ένωσης, την σύναψη νέων εμπορικών συμφωνιών με την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, τους τρόπους αντιμετώπισης της Ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία, την αντιμετώπιση των απειλών από τον βίαιο εξτρεμισμό και την κλιματική αλλαγή», δήλωσε ο δυτικός προβοκάτορας πρόεδρος των ΗΠΑ.

«Σε όλα αυτά τα θέματα είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη συνεργασία και την ηγεσία της καγκελαρίου σας Angela Merkel», πρόσθεσε ο Barack Hussein Obama, ο οποίος στεκόταν δίπλα στην υποτακτική του, καγκελάριο της Γερμανίας.

Μία ακόμα ληστρική δυτική σύνοδος βρίσκεται σε εξέλιξη και ο πλανήτης αναμένεται να υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων των αφρόνων συμμάχων που πολεμούν μετά πάθους την ειρήνη και το σωστό. Ευτυχώς ο τελευταίος λόγος ... ΔΕΝ τους ανήκει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου