Η Ε.Ε. συστήθηκε για να αφανίσει την Ευρώπη - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

28/05/2015

Η Ε.Ε. συστήθηκε για να αφανίσει την Ευρώπη

Η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών που θα επιτρέπουν στον πληθυσμό των κρατών-μελών της να έχει πρόσβαση στην τροφή, πρέπει να αποτελέσει αποκλειστική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σύμφωνα μετά τα όσα ζητάει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, στην χθεσινή (27/5/2015) συνεδρίασή του το διοικητικό συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος υιοθέτησε το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σχετικά με τη διεθνή έκθεση του Μιλάνου 2015, «Τροφή για τον Πλανήτη, Ενέργεια ως Πηγή Ζωής» και κάλεσε τα δημοτικά συμβούλια όλης της χώρας να αποφασίσουν ανάλογα.

Επίσης, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος προσέθεσε στο ψήφισμα την αντίθεσή της στη χαλάρωση της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας σε ότι αφορά στην προστασία των καταναλωτών απέναντι στα μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ε.Ε., ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι «όσο κι αν ακούγεται παράξενο, υπάρχει επισιτιστική ανασφάλεια. Εβδομήντα εννέα εκατομμύρια άνθρωποι στις χώρες μέλη της Ε.Ε. εξακολουθούν να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, ενώ περίπου 125 εκατομμύρια, το 24,8% του πληθυσμού, διατρέχει τον κίνδυνο της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού».

Ο επικεφαλής της «Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας», Δημήτρης Μπίρμπας, τόνισε στην παρέμβασή του πως η τεράστια αυτή ανθρωπιστική κρίση είναι απόρροια των νεοφιλελεύθερων πολιτικών που ακολουθούνται τις τελευταίες δεκαετίες στην Ε.Ε.

Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν ακούω τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνειδητοποιούν την σκληρή πολιτική πραγματικότητα εντός των τειχών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ιδιαίτερα στον απάνθρωπο πυρήνα της που ονομάζεται ευρωζώνη. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να καταλήγουν σε ρεαλιστικές προτάσεις που δεν εξαρτώνται από άλλους.

Το να ζητάει κανείς να αλλάξει πορεία ή πολιτική η Ευρωπαϊκή Ένωση, αντιστοιχεί με την ευφάνταστη εξωπραγματική επιδίωξη του να ανατείλει ο ήλιος από την δύση! Δεν είναι δυνατόν ποτέ να περιμένουμε να αλλάξει η πολιτική της Ένωσης γιατί αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής της.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση συστήθηκε για να δημιουργήσει τις σημερινές συνθήκες διαβίωσης στους Ευρωπαϊκούς λαούς. Η αποτυχημένη πολιτική της δεν είναι αποτέλεσμα ανικανότητας, αλλά η υλοποίηση ενός μακροχρόνιου σχεδιασμού που αποσκοπεί στην εξαθλίωση των λαών της Ευρώπης και στην ευημερία των ολιγαρχιών που ελέγχουν τον πλούτο και το χρήμα.

Είναι τουλάχιστον αφελές να πιστεύουμε πως κάτι θα αλλάξει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως η Ευρώπη θα ζήσει καλύτερα. Ο σκοπός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ο κεντρικός έλεγχος της ζωής των Ευρωπαίων πολιτών και ο αφανισμός των αντιφρονούντων. Εάν κάποτε φάνταζαν σκληρά και απολυταρχικά τα καθεστώτα των πρώην Σοβιετικών χωρών, η Ευρωπαϊκή ιδιότυπη "Σοβιετία" είναι ακόμα πιο απάνθρωπη και πολύ πιο σκληρή.

Το αξιοπερίεργο είναι πως τα κράτη που γνώρισαν την σκληρότητα του κομουνιστικού καθεστώτος δεν αναγνωρίζουν την ίδια -αν όχι σκληρότερη- τακτική κάτω από το διαφορετικό προσωπείο που φορά η Ε.Ε. Βέβαια και αυτό το εγγονός έχει την εξήγησή του στην τακτική της Δύσης και στην εξαγορά των διεφθαρμένων πολιτικών. Σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη -με μόνες ίσως εξαιρέσεις την Τσεχία και την Σερβία(;)- έχουν εγκατασταθεί πολιτικοί-μαριονέτες της Δύσης, με πρωτοκορυφαίο τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτρόπης, το φερέφωνο και πρώην πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Jean-Claude Juncker.

Η Ελλάδα μας πρέπει να απεμπλακεί άμεσα από αυτή την επί γης κόλαση που ονομάζεται Ε.Ε. Η χώρα μας είναι η μόνη που έχει επιλογή να αποχωρήσει από την Ένωση και να καλυτερεύσουν οι συνθήκες της. Τα υπόλοιπα κράτη δεν έχουν θεμέλια και γερές βάσεις να σταθούν ανεξάρτητα και αυτόνομα. Οφείλουμε ως έθνος να αξιοποιήσουμε αυτό το πλεονέκτημα. Δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να αφανιστούμε καθώς και οι λοιποί οι μη έχοντες ελπίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου