Να μιλάτε για λογαριασμό σας κυρία μου! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

03/05/2014

Να μιλάτε για λογαριασμό σας κυρία μου!

Είναι λίγο-πολύ γνωστός ο βίος και η πολιτεία όλων των πολιτικών και των πέριξ αυτών, αλλά και της συγκεκριμένης κυρίας! Είναι γνωστό το ήθος που εκφράζουν τόσο επαγγελματικά -όσοι ελάχιστοι από αυτούς εργάστηκαν ποτέ- όσο και πολιτικά. Όμως κάποια πράγματα υπερβαίνουν τα επιτρεπτά! Κάποια πράγματα είναι πολύ παραπάνω από την ανοχή και την υπομονή ακόμα και του πιο ανεκτικού ανθρώπου! Δεν είναι δυνατόν να μένει κανείς απαθής μπροστά σε αυτού του είδους την συμπεριφορά!

Παραθέτω ένα βίντεο για να θαυμάσετε ακόμα μια φορά, πέραν του ήθους της συγκεκριμένης, την δουλικότητα αλλά και την άποψη που μεταφέρει στην Ε.Ε. η Ν.Δ. και οι βο(υ)λευτές της! "Είμαστε γουρούνια, το αποδεχόμαστε. Όποια κριτική κι αν κάνετε για τη χώρα μου την δέχομαι!" λέει η κυρία και συμπληρώνει "να καεί η Ελλάδα αν είναι για το καλό της Ευρώπης".


Όχι κύριοι και κυρίες της Ν.Δ., του ΠΑ.ΣΟ.Κ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και όλων των λοιπών σκορποχωρίων και κομματιδίων εντός και εκτός Ελληνικού και Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου! Γουρούνια δεν είναι οι Έλληνες αλλά οι πολιτικοί τους εκφραστές! Αν η Ευρώπη θέλει θυσίες, να θυσιάσει εσάς και όχι την Ελλάδα! Η Ελλάδα δε σας ανήκει! Στην Ελλάδα δε σας αναγνωρίζουμε! Στην Ελλάδα δε σας θέλουμε! Να φύγετε! Να πάτε στα αφεντικά σας! Να πάτε εκεί που νιώθετε πως ανήκετε! Στην Ελλάδα να μη ξαναπατήσει το πόδι σας και να μη ξαναγυρίσει η ματιά σας! Η Ελλάδα είναι τόπος καθαγιασμένος! Ποτισμένος με αίμα μαρτύρων και αγίων! Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μιλάτε για τη χώρα που ατιμάσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου