Έγραψε ο τύπος (1) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/09/2007

Έγραψε ο τύπος (1)

ΤΗΛΕΜΑΧΙΕΣ

Ο διάλογος, η μπουλντόζα, οι ιθαγενείς

Γράφουν: ΝΤΟΡΑ ΝΤΑΪΛΙΑΝΑ, ΑΛΙΚΗ ΜΑΤΣΗ, ΜΑΡΙΑ ΔΕΔΕ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΛΙΑΝΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ
Είναι απορίας άξιο πώς όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές δηλώνουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι σέβονται τους κανόνες και τον διάλογο και αμέσως έπειτα από τις αλληλοκαλύψεις αδυνατούμε να ακούσουμε ολοκληρωμένη φράση πέραν των τετριμμένων. Οχι ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά συνήθως προέρχονται από νεοεισερχόμενους στον πολιτικό στίβο, που επιβεβαιώνουν (έστω και προσωρινά) τον κανόνα.

* Ενας εξ αυτών ο Μ. Βολουδάκης (υποψήφιος της Δημοκρατικής Αναγέννησης), που στο STAR («Χαιρετίσματα στην εξουσία») βρέθηκε ανάμεσα σε Ζέτα Μακρή (Ν.Δ.) και Κ. Γείτονα (ΠΑΣΟΚ), περίμενε υπομονετικά χωρίς να διακόπτει και, όταν ήρθε η ώρα του, είπε: «Οι πολιτικοί των δύο μεγάλων κομμάτων έχουν συνηθίσει να μιλάνε μεταξύ τους και να αγνοούν τους πολίτες που βρίσκονται δίπλα τους». Δίκιο έχετε, αλλά πού να το βρείτε. Αν περιμένετε να σταματήσουν για να μιλήσετε, υπολογίστε τις άλλες εκλογές.

* Στην ίδια εκπομπή, η Ζέτα Μακρή (Ν.Δ) δηλώνει: «Ολοι έχουμε επάγγελμα και σ' αυτό θα ξαναγυρίσουμε...». Με το καλό, δεν λέμε, αλλά όχι και όλοι. Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

(ολόκληρο το άρθρο)

Πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 04/09/2007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου