Έρχεται η ... ανάπτυξη! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

25/10/2016

Έρχεται η ... ανάπτυξη!

Η "αριστερή" κυβέρνηση των λαοπλάνων καυχάται για το record που σημείωσε το "πρωτογενές πλεόνασμα" της Πατρίδος μας. Η απίστευτη υπερφορολόγηση των Ελλήνων -συνέπεια της τρίτης δανειακής σύμβασης που υπέγραψε ο Έλληνας πρωθυπουργός αντί να "σκίσει" τις προηγούμενες όπως υποσχέθηκε προεκλογικά- σε συνδυασμό με την ασυνέπεια του κράτους ως προς τους προμηθευτές του -δεν πληρώθηκε τμήμα των Δημοσίων Δαπανών ύψους 3,1 δις ευρώ σε σχέση με αυτές που προβλέπει ο κρατικός προϋπολογισμός- είναι η εξήγηση του "πλεονάσματος" των ύψους 5,44 δις ευρώ.

Σε ότι αφορά στις επενδύσεις; Εκεί τα πράγματα είναι πραγματικά τραγικά, αφού παρά το ξεπούλημα της Εθνικής περιουσίας, τα έσοδα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων άγγιξαν μετά βίας τα 969 εκατομμύρια ευρώ. Ποιος άλλωστε θα επενδύσει σε μια επενδυτικά αναξιόπιστη χώρα; Γιατί έτσι εμφανίζεται η Πατρίδα μας στους επενδυτές εξαιτίας των αμοραλιστών υπαλλήλων των ξένων συμφερόντων, που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται "πολιτικοί".

Μα, μήπως παρόμοια κόλπα και λογιστικά trick δεν έκανε κι ο προηγούμενος "δεξιός" πρωθυπουργός με τις "ευλογίες" του συγκυβερνήτη του, τότε αρχηγού του ΠΑΣΟΚ; Δεν άλλαξε τίποτε απολύτως, παρά μόνο οι πρωταγωνιστές της προδοσίας. Ούτε εάν επανεκλεγεί "δεξιός" πρωθυπουργός -ο γόνος μίας ακόμα καταστροφικής για την Ελλάδα οικογενείας- θα αλλάξει κάτι. Η εντολή είναι μία και έχει δοθεί από έξω! Θα τηρηθεί μέχρι η Ελλάδα να αναγνωριστεί επισήμως ως αποικία των Ευρωπαϊκών υπερδυνάμεων!

Με λογιστικές εγγραφές η χώρα οδηγήθηκε δολίως από τον μεγαλύτερο προδότη πρωθυπουργό -τουλάχιστον στην σύγχρονη Ιστορία της- που την οδήγησε ως ισότιμο, τάχα, μέλος στην ΟΝΕ. Με την "δημιουργική λογιστική" ο νυν "αξιοσέβαστος" πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και η κυβέρνηση του απογόνου ακόμα ενός "εθνάρχη" υπονόμευσε ακόμα περισσότερο το μέλλον της χώρας. Ο γιος του λαοπλάνου την οδήγησε στην "κρεμάλα" του ΔΝΤ, ο υπαλληλίσκος των Βρυξελλών -με την στήριξη του "πατριώτη" αρχηγού τους λάος- "κούρεψε" την αξιοπιστία της και ... η συνέχεια είναι γνωστή!

Πριν από όλα αυτά, ο "εθνάρχης" είχε ανταλλάξει τον πρωθυπουργικό θώκο με την μισή Κύπρο, έβαλε την Ελλάδα στην ΕΟΚ, άνοιξε τον δρόμο στον λαοπλάνο που διέλυσε την χώρα ηθικά και οικονομικά, μετά επανήλθε η δεξιά και η ανθελληνική πολιτική των ανοικτών συνόρων και της ... ξεχασμένης Μακεδονίας, που τελικά οδήγησε στα τραγικά γεγονότα της απώλειας του Εθνικού νομίσματος.

Η χώρα οδηγείται σαν μεθυσμένη από τα δεξιά στα αριστερά και τούμπαλιν, έχοντας ως "συνοδηγούς" τους κατά καιρούς "μαϊντανούς", που μαζεύονται σαν τους γύπες για να τραφούν από το πτώμα της Ελλάδος. Αυτή είναι η σύνοψη σε μία πρόταση της μεταπολεμικής -ίσως και της προπολεμικής- Ιστορίας της πολύπαθης Πατρίδος μας.

Παρά ταύτα, κάποιοι ακόμα είναι "οπαδοί" κομμάτων, που σημαίνει πως είτε στερούνται εγκεφάλου και της συνδυαστικής δυνατότητος ή πως είναι εξίσου προδότες και μέρος του προβλήματος.

Και πάλι, ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του! Κάποια στιγμή πρέπει να δούμε τα πράγματα ωμά και όχι ωραιοποιημένα με φανταχτερές δικαιολογίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου