Πολιτικάντηδες και ... κοινοί θνητοί! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

24/10/2016

Πολιτικάντηδες και ... κοινοί θνητοί!

Ακόμα ένα τραγικό παράδειγμα των τραγικών σύγχρονων πολιτικών αποτελεί ο υποψήφιος ακόμα και για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Γαλλία, Jean-François Copé. Κατά την διάρκεια συνέντευξης στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe1, ο Copé, απαντώντας στην ερώτηση ενός ακροατή σχετικά με το εάν γνωρίζει πόσο κάνει ένα κρουασάν σοκολάτα, απάντησε πως «δεν έχω την παραμικρή ιδέα».

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί! Θέλησε να κάνει και "πρόβλεψη" για το πως ζουν οι "κοινοί θνητοί" εκτιμώντας το κόστος στα «10-15 λεπτά του ευρώ», μια τιμή που, φυσικά, είναι δέκα φορές μικρότερη από την πραγματική! Αλήθεια, αυτός ο κύριος αγοράζει καθημερινά πολλά πράγματα με κόστος 10 και 15 λεπτά του ευρώ; Αν ναι, θα ήθελα να αναλάβει και τα δικά μου έξοδα!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Copé θεωρώντας πως απευθύνεται σε παντελώς ηλίθιους θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις κάνοντας φτηνό humour και λέγοντας πως «δεν αγοράζω συχνά γιατί, όπως φαντάζεστε, πρέπει να προσέχω λίγο, έχει πολλές θερμίδες».

Επιπλέον στον λογαριασμό του στον Twitter επανήλθε στο θέμα με μια ακόμα χειρότερη δήλωση: «J' avoue être très soucieux de ma ligne ... Donc pour dire vrai j' ai arrêté les "chocolatines" depuis longtemps!», δηλαδή «Ομολογώ ότι ανησυχώ πολύ για τη σιλουέτα μου... Για να πω την αλήθεια, έχω σταματήσει να αγοράζω κρουασάν εδώ και πολύ καιρό!».

Αυτοί οι πολιτικάντηδες κυβερνούν την Ευρώπη και αυτών υπάλληλοι είναι οι εγχώριες μαριονέτες. Αυτοί και τα "παιχνίδια" τους έφθασαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016 στο 179,2% του ΑΕΠ, έναντι του 176,1% του ΑΕΠ στο πρώτο τρίμηνο. Εκτός εάν εκτός από την σιλουέτα τους, προσέχουν και αυτή των Ελλήνων και γι' αυτό αποφάσισαν να επιβάλλουν στον λαό την ... δια βίου νηστεία!

Δεν είναι καθόλου αστεία η παρούσα είδηση. Αποκαλύπτει με τον πλέον τραγικό τρόπο το πόσο άσχετοι είναι με την ζωή μας, όλοι αυτοί που εμείς επιλέξαμε για να την καθορίζουν! Πώς διαχειρίζονται κάτι που δεν γνωρίζουν; Αναλογισθείτε την καθημερινότητά σας και θα καταλάβετε!

Κατά τα άλλα, όλοι αυτοί τολμούν και κατηγορούν την Marie Antoinette!

1 σχόλιο: