Επικίνδυνα ανιστόρητος ο αμερικανόφιλος υπουργός Αμύνης - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/06/2017

Επικίνδυνα ανιστόρητος ο αμερικανόφιλος υπουργός Αμύνης

Ο νυν υπουργός Αμύνης και αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως της Πατρίδος μας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι το "ήθος" και το πολυτάραχο πολιτικό του βιογραφικό.

Σήμερα, 8 Ιουνίου 2017, φρόντισε να επιβεβαιώσει όλους όσοι τον κατηγορούν για μειοδοτική πολιτική και ενδοτική στάση. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του για τα 70 χρόνια του Γραφείου Αμυντικής Συνεργασίας των ΗΠΑ, ο υπουργός ανερυθρίαστα απεφάνθη πως «όλος ο Ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά ότι ο μόνος πραγματικός σύμμαχος της χώρας μας ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Οι άλλοι είναι σύμμαχοι, αλλά είναι μόνο ως πιστωτές χωρίς σεβασμό και αυτό γιατί κάποιοι από αυτούς δεν θα ξεχάσουν ποτέ ότι έχασαν το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο από αυτήν τη χώρα. Για αυτό το λόγο θέλουμε να υποστηριζόμαστε από τις ΗΠΑ σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή για τη χώρα μας».

Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων; Η δήλωση αυτή και μόνο είναι αρκετή για να βρεθεί (ακόμα μία φορά) υπόλογος για την στάση και την πολιτική, που ακολουθεί. Ο άνθρωπος αυτός, εκτός των άλλων, είναι επικίνδυνος διότι δεν γνωρίζει την Ιστορία. Οι ΗΠΑ ουδέποτε είχαν συμμάχους! Είχαν, έχουν και θα έχουν υποτελείς!

Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι οι δύο παγκόσμιες υπερδυνάμεις, που (ανθρωπίνως) καθορίζουν την παγκόσμια πολιτική. Όλοι οι υπόλοιποι τοποθετούνται είτε μαζί τους (όπως ο υπουργός), ή εναντίον τους. Αυτό δεν είναι μία προσωπική μου διαπίστωση, αλλά η εκτίμηση του Dr. Paul Craig Roberts, πολύπειρου Αμερικανού πολιτικού και στενού συνεργάτη του Ronald Wilson Reagan, που είχε αναρωτηθεί πριν από χρόνια: «θα ήταν ο κόσμος ένα ασφαλέστερο μέρος με λιγότερους θανάτους, καταστροφές, εκτοπισμένους πληθυσμούς και περισσότερη αλήθεια και δικαιοσύνη, εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ δεν υπήρχαν;»

Η δήλωση αυτή του υπουργού δεν είναι τυχαία. Έρχεται να προετοιμάσει το έδαφος για την ανακοίνωση της νέας "συμβάσεως", που θα συνάψει η Χώρα μας. Οι "σύμμαχοι" ΗΠΑ θα αποκτήσουν το 60% της εκμεταλλεύσεως του Αιγαίου, αφήνοντας από 20% στην Ελλάδα μας και στην Τουρκία! Ή μήπως έχω λανθασμένη πληροφόρηση κύριε υπουργέ; Αυτή δεν ήταν, άλλωστε, δική σας πρόταση; Λάθος θυμόμαστε;

Οι πολιτικάντηδες των ημερών μας εκμεταλλεύονται στο έπακρο το "προνόμιο" της ατιμωρησίας και έτσι φθάσαμε στο έσχατο κατάντημα της ξεδιαντροπιάς και της αναισχυντίας, να δηλώνουν απερίφραστα και χωρίς να λογαριάζουν κανέναν, την υποτέλεια και την αφοσίωσή τους στα "αφεντικά" τους. Αλλά τι να λογαριάσουν; Έναν άβουλο και άφωνο λαό, που καθοδηγείται(;) από ελλιπείς (έως ανύπαρκτους) πνευματικούς οδηγούς;

Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα έχει πάρει σάρκα και οστά το γνωστό παραμύθι της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων. Η πραγματικότητα είναι αλλοπρόσαλλη, τα πάντα μπορούν να συμβούν και, κυρίως, οι πάντες μπορούν να λένε ό,τι θέλουν ατιμώρητοι, εκτός από αυτούς που μιλούν την γλώσσα της Αλήθειας.

1 σχόλιο:

  1. Βασίλης Μακρής10 Ιουνίου, 2017 12:39

    Οι περισσότεροι ίσως γνωρίζουν την διαβόητη ρήση «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας». Αυτή λοιπόν η ανεπανάληπτη εκδούλευση προς τον Βαν Φλητ σε χαλεπούς καιρούς , μέχρι το «ανήκομεν εις την δύσιν» και τα ανιστόρητα περί «πραγματικού συμμάχου» του υπουργού Εθνικής Αμύνης, απηχούν την ξενοδουλεία και την εξάρτηση του πολιτικού συστήματος. Όσο ο ελληνικός λαός συνταυτίζεται και εκλέγει διαρκώς είτε τους φανερούς ξενόδουλους είτε τους δόλιους και ψευδολόγους («της πρώτης φοράς») ξενόδουλους, τα δεινά της πατρίδας θα καθίστανται όλο και πιο οδυνηρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή