Την Ελλάδα ΔΕΝ κυβερνούν Έλληνες - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

30/09/2016

Την Ελλάδα ΔΕΝ κυβερνούν Έλληνες

Το σημερινό (30/9/2016) πρωτοσέλιδο της εφημερίδος «Ορθόδοξος Τύπος» έρχεται να επιβεβαιώσει το γιατί σύσσωμη η Ελληνική Πολιτεία δεν έχει απαντήσει ακόμα στην χθεσινή (29/9/2016) αισχρή πρόκληση του σουλτάνου Recep Tayyip Erdoğan, που αμφισβήτησε ευθέως όχι μόνο τα εδάφη της Ελληνικής Επικράτειας, αλλά οτιδήποτε προβλέπεται ως υποχρέωση της Τουρκίας στην Συνθήκη της Λωζάνης, που βρίσκεται σε ισχύ από τις 24 Ιουλίου του 1923.

Οι Έλληνες(;) πολιτικοί ακολουθούν κατά γράμμα και πιστά έξωθεν εντολές, αφού «ὅτι ὅλες οἱ πολιτειακές ἀντιχριστιανικές µεταρρυθµίσεις, πού ἔγιναν στήν Πατρίδα µας ἀπό τό 1890 µέχρι σήµερα, ὑλοποιήθηκαν καί ἔγιναν νόµοι τοῦ Κράτους, συµφώνως πρός τίς ἐπιταγές τῶν Ὑπάτων Μασώνων τῆς Ἀµερικῆς καί τῶν Ἑλλήνων µαθητῶν καί ὑποτακτικῶν τους! Εἶναι δέ ἐκπληκτική ἡ ἀκρίβεια τῆς ὑπακοῆς τῶν Ἑλλήνων πολιτικῶν στήν ἐφαρµογή τῶν Μασωνικῶν προσταγµάτων, δεδοµένου ὅτι ὄχι µόνο τήρησαν πιστά τίς Μασωνικές ἐντολές, κάνοντάς τις νόµους τοῦ Κράτους, ἀλλά υἱοθέτησαν πρός ὑποστήριξή τους ἀκέραιο καί τό Μασωνικό σκεπτικό!», όπως επισημαίνει στην εισαγωγή του συνταρακτικού άρθρου του ο πρωτοπρεσβύτερος Βασίλειος Ε. Βολουδάκης. Η συνέχεια του άρθρου καθώς και οι τεκμηριωμένες αποκαλύψεις, που περιλαμβάνει, είναι ακόμα πιο συγκλονιστικές και γι' αυτό σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε μετά πολλής προσοχής.

Η Ελλάδα μας βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της όπου στο γενικότερο ξεπούλημα των Αξιών και του πλούτου της από το σάπιο και κατευθυνόμενο πολιτικό σύστημα, προστέθηκε από χθες (29/9/2016) η απειλή για την επανάληψη της τραγωδίας της Κύπρου. Στην Πατρίδα μας, όμως, τα μισθοφορικά Μέσα Ενημερώσεως ασχολούνται με τις τηλεοπτικές άδειες και τα πολιτικά παιχνίδια που παίχθηκαν για την απόκτησή τους, και, αδιαφορούν πλήρως για το μέλλον της χώρας. Για την ακρίβεια δεν αδιαφορούν, αλλά πράττουν σύμφωνα με τις εντολές που έχουν λάβει.

Είχαμε πει και άλλοτε πως δεν υπάρχει πια χρόνος για πειραματισμούς ή αδιαφορία. Ο εχθρός δεν είναι προ των πυλών αλλά εντός των τειχών και διαλύει ό,τι έχει απομείνει στην άμυνα της Χώρας. Πόσο θα αδιαφορήσουμε ακόμα;

1 σχόλιο:

  1. Πρόκληση τεραστίου μεγέθους η αναφορά του Ερντογάν! Κι αντί να συσπειρώνουν το εθνικό αίσθημα αυτοί μοιράζουν τηλεοπτικές άδειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή