Ακόμα και η προδοσία πρέπει να έχει όριο! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

26/10/2015

Ακόμα και η προδοσία πρέπει να έχει όριο!

Η επικίνδυνη και πλέον καθαρά ανθελληνική πολιτική της κυβέρνησης φαίνεται πως δεν έχει όριο. Η μίνι-σύνοδος κορυφής που συγκλήθηκε εκτάκτως στις Βρυξέλλες για την προσφυγική κρίση αποφάσισε την δημιουργία 100.000 θέσεων υποδοχής προσφύγων, μεταναστών και λαθρομεταναστών στις χώρες που βρίσκονται κατά μήκος της λεγόμενης «διαδρομής των Δυτικών Βαλκανίων», εκ των οποίων οι μισές, οι 50.000, θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός και τα μέλη της συγκυβέρνησης εμφανίστηκαν ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι(!) επιβεβαιώνοντας πως τελικά οι εντολές τους είναι να αλλοιωθεί η σύνθεση της Ελλάδος. Όπως ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η χώρα μας θα πρέπει να δημιουργήσει 30.000 προσωρινές θέσεις φιλοξενίας μέσα στο 2015, δηλαδή μέσα στους επόμενους δύο μήνες! Η Ελλάδα ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για την παροχή στέγης, τροφής, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και υπηρεσιών αποχέτευσης στα άτομα που θα παραχωρήσει κατάλυμα.

Παράλληλα, η Ελλάδα δεσμεύτηκε πως θα συνεργαστεί με την Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNHCR) για τους Πρόσφυγες προκειμένου να δοθούν επιδοτήσεις ενοικίων και να ενεργοποιηθούν προγράμματα φιλοξενίας για την υποδοχή επιπλέον 20.000 προσφύγων, μεταναστών και λαθρομεταναστών. Η Ελλάδα που παίρνει τα σπίτια των Ελλήνων θα επιδοτήσει αλλοδαπούς για να έχουν κατοικία εντός των συνόρων της! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της ανθελληνικής πολιτικής, τότε τι είναι;

Ο πρωθυπουργός μιλώντας ακόμα μία φορά την γλώσσα της υποκρισίας και του λαϊκισμού έκανε λόγο για "σκληρή διαπραγμάτευση" με τους δυτικούς και πως "απέρριψε τρεις παράλογες προτάσεις" στο θέμα των μεταναστών, χωρίς ωστόσο να γίνει συγκεκριμένος και πολύ περισσότερο χωρίς να πείσει κανέναν. Ο ίδιος, άλλωστε, κατέληξε στο να παραδεχθεί πως η συμφωνία αυτή έγινε «γιατί το προσφυγικό πρόβλημα είναι κάτι που μας ξεπερνά και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συντονισμένα από την Ευρώπη. Στην αντίθετη περίπτωση διακυβεύεται η ίδια η συνοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρέπει να πρυτανεύσει η κοινή λογική, η λογική της αλληλεγγύης, του επιμερισμού της ευθύνης και της συνυπευθυνότητας».

Δεν σας εξέλεξε ο λαός ως πρωθυπουργό της συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Τσίπρα, αλλά ως πρωθυπουργό της Ελλάδος στηριζόμενος στις προεκλογικές εξαγγελίες σας για το τέλος της λιτότητος. Εσείς, όμως, φαίνεται πως είστε αποφασισμένος να συνδέσετε το όνομά σας με την συρρίκνωση της Ελλάδος και την απεμπόλιση των εθνικών κυριαρχικών της δικαιωμάτων, αλλά θα βρείτε απέναντί σας τον Ελληνικό λαό.

ΟΧΙ! Λίγες ημέρες πριν την ιστορική μας επέτειο, ο λαός θα πει και πάλι ΟΧΙ στα ανθελληνικά σχέδια που υπηρετεί η συγκυβέρνηση. Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ η χωματερή της αποτυχημένης πολιτικής της Ευρώπης!

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω. Νομίζω οτι έχουμε αποτρελαθεί σαν έθνος για να τους ψηφίζουμε αυτούς τους τύπους! Μας αξίζει ότι παθαίνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή