Ο φόβος της δημοκρατίας - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

12/09/2015

Ο φόβος της δημοκρατίας

Μου ζητήθηκε να γράψω ένα ραδιοφωνικό διαφημιστικό spot για την Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» που να μην ξεπερνάει τα 20" γιατί αυτός είναι ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο σε μία πολιτική κίνηση που δεν ανήκει στον κύκλο της επιρροής του. Τι μπορεί να πει κανείς μέσα σε 20", ιδιαίτερα όταν η πολιτική του δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα στην πατρίδα μας;

Αντίθετα, βλέπουμε να προβάλλεται ολοένα και περισσότερο η πολιτική της pizza, του frappé, της κατάρας και της βωμολοχίας που προσβάλλει και υβρίζει με τον χειρότερο τρόπο το 62% των Ελλήνων επειδή τόλμησε να πει ΟΧΙ στην πολιτική της καταστροφής και της λιτότητος. Η "δημοκρατία", όμως, φοβάται να προβάλλει την ελπίδα και την προοπτική. Νιώθει απειλή από ότι δεν ελέγχει και έτσι το καταπνίγει, το στέλνει στην αφάνεια, φέρνοντας στην επιφάνεια μόνο ότι βρώμικο και φαιδρό εξυπηρετεί το σκοπό της.

Οι πολιτικοί που προβάλλονται τηλεοπτικά είναι όλοι όσοι προτάσσουν τις συμφωνίες με τον διάβολο, όλοι όσοι επιθυμούν διακαώς μια παγκόσμια διακυβέρνηση και το πρώτο βήμα της που είναι η Ε.Ε., όλοι όσοι σκοπεύουν να υπηρετήσουν τον εκχυδαϊσμό και την αποκτήνωση των πολιτών και κυρίως όλοι όσοι είναι ελεγχόμενοι, όλοι όσοι ξέχασαν ή.και αδιαφορούν για την ιστορία του έθνους μας και είναι έτοιμοι να υπηρετήσουν το Ένα τοις εκατό και τις προσταγές του.

Η πατρίδα μας, δυστυχώς, χάνεται και το προβοκατόρικο μισθοφορικό σύστημα ενημερώσεως προβάλλει μόνο το λεγόμενο στα κακοποιημένα Ελληνικά debate -που σημαίνει δημόσια συζήτηση- παρά το γεγονός ότι δεν έχει απήχηση στον κόσμο. H τηλεθέαση της παρωδίας έφτασε μόλις και μετά βίας στο 27,4%, ενώ οι νέοι ηλικίας από 18 έως 24 ετών που σπατάλησαν τον χρόνο τους για να την παρακολουθήσουν ήσαν μόλις 83.000 άτομα!

Παρά ταύτα η Ελληνική σάπια διεφθαρμένη μισθοφορική τηλοψία είναι ερμητικά κλεισμένη για την φωνή που μπορεί να δώσει λύσεις και ελπίδα στον τόπο, όχι γιατί αποτελείται από πιο έξυπνους ή πιο ικανούς ανθρώπους αλλά γιατί υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον του Ελληνικού Έθνους και κανενός άλλου!

Οι Έλληνες είναι πιο απελπισμένοι από ποτέ! Οφείλουμε όλοι όσοι γνωρίζουμε πως υπάρχει ελπίδα να τους το μεταφέρουμε και να δώσουμε έναν αγώνα στόμα με στόμα για την μεταφορά του ελπιδοφόρου μηνύματος. Γιατί είναι η Πατρίδα μας και με την βοήθεια του Θεού, θα την πάρουμε πίσω από αυτούς που την κακοποιούν βάναυσα εδώ και τόσα χρόνια!

Είναι καιρός να αφυπνισθούμε και να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας. Ως εδώ με τον Κοραή και τους κοτζαμπάσηδες του. Είμαστε απόγονοι του Καποδίστρια και δεν πρέπει να το λησμονούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου