Το χτύπημα στο κεφάλαιο - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

27/08/2015

Το χτύπημα στο κεφάλαιο

Ένα από τα μεγαλύτερα ψέμματα που είπε ο νεο-παραιτηθείς πρωθυπουργός και το κόμμα του ήταν το ότι θα χτυπούσε το "κεφάλαιο", τους "έχοντες" και πως θα ελάφρυνε την καθημερινότητα του μέσου Έλληνα που μετά βίας μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς ακόμα κι αν δουλεύει (όποτε του επιτρέπει το κράτος) από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Λίγο πριν διαλύσει την κυβέρνησή του και με υπουργική απόφαση, ο λαοπλάνος πρωθυπουργός δώρισε 600.000 € από την κρατική περιουσία στο Μέγαρο Μουσικής και στον εκδοτικό οργανισμό ΔΟΛ που διαχειρίζεται το Μέγαρο! Στην εποχή που η χώρα αντιμετωπίζει ένα πρωτοφανές και τεράστιο πρόβλημα ρευστότητος εξαιτίας των παντελώς λανθασμένων κυβερνητικών χειρισμών, στον καιρό που για να πληρωθούν οι περιβόητες δόσεις αδειάσανε μέχρι και τα ψιλά από τα τασάκια των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του κράτους, στην χρονική συγκυρία που απαγορεύθηκε στους Έλληνες πολίτες η πρόσβαση και η διαχείριση της περιουσίας τους, η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει ένα "δώρο" στους επίσημους ανεπίσημους υποστηρικτές της.

Ο αρχηγός του αριστερού ασκεριού σε χθεσινή προεκλογική συνέντευξη σε μισθοφορικό κανάλι έπαιξε το χαρτί του μοναχικού μαχητή, αυτού που δίνει τον αγώνα μόνος εναντίον όλων· αλήθεια εναντίον ποιων πολεμάει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ; Ποιοι πολεμούν τον πρωθυπουργό μας αφού αυτός δεν εναντιώνεται και δεν χαλάει χατήρι σε κανέναν από αυτούς που επιβουλεύονται την Ελλάδα; Παρά τις ψεύτικες "φιλολαϊκές" λαϊκίστικες εξαγγελίες του, ο "αριστερός" πρωθυπουργός φρόντισε να πάρει με το μέρος του τους κοτζαμπάσηδες του τόπου, δηλαδή τους μεγαλοεκδότες που ελέγχουν τα μισθοφορικά προδοτικά μέσα ενημερώσεως, τους μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν διαλύσει την Ελληνική οικονομία και είναι βαθειά διαπλεκόμενοι με το πολιτικό σύστημα, τους ιδιοκτήτες των ραδιοτηλεοπτικών καναλιών στους οποίους έδωσε την διαβεβαίωση πως δεν πρόκειται στραφεί εναντίον τους παρά την οποιαδήποτε προεκλογική του εξαγγελία. Μπροστά στο διακύβευμα των εκλογών "ξεχάστηκαν" όλες οι διαφορές με τους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σταθμών και τα χρέη στο δημόσιο!

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα: Η ανεργία στο 26%, τα νησιά πλημμυρισμένα από μετανάστες, λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, οι Έλληνες εξαθλιωμένοι και πτωχοί, η μισή χώρα ενέχυρο στους δυτικούς αμοραλιστές δανειστές και το μέλλον αβέβαιο. Οι μόνοι που γνωρίζουν το τι θα φέρει η αυριανή ημέρα είναι οι μαριονέτες-υπηρέτες του συστήματος και της παγκοσμιοποιημένης πραγματικότητος, καθώς επίσης και οι λιπόψυχοι που για να εξασφαλίσουν τον εαυτό τους (για να μη χρησιμοποιήσω σκληρότερη έκφραση) είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν στον έξω-από-εδώ εκτός από την ψυχή τους ακόμα και τους πιο κοντινούς και "αγαπημένους" τους ανθρώπους.

Είναι επόμενο πως αυτή η πραγματικότητα της Πατρίδος μας πρέπει να αλλάξει άμεσα! Πρέπει όλοι αυτοί να λογοδοτήσουν στον μυριάκις εξαπατημένο Ελληνικό λαό και να πληρώσουν ακριβά για τα εγκλήματά τους. Η ευκαιρία θα είναι οι εκλογές που έρχονται. Το μέλλον είναι στο χέρι μας!

Είναι η Πατρίδα μας και επιβάλλεται να την πάρουμε πίσω!

4 σχόλια:

  1. To λαϊκιστικό υβρίδιο του Καμμένου Σύριζα κάηκε σαν πυροτέχνημα αφού πρόλαβε να συνεχίσει επάξια το έργο των προκατόχων του. Εφόσον εξετέλεσε την προδιαγεγραμμένη αποστολή του απεμπολώντας και τις πενήντα αποχρώσεις των κόκκινων γραμμών του, αποπειράται τώρα να αποσυρθεί στη μεταρρυθμιστική δημογεροντία του τόπου. Με περισσή αναισχυντία και απροσχημάτιστη υπόκριση διατείνονται πως τάχα υποτίμησαν το δίκαιο της πυγμής του κεφαλαίου και των τραπεζών παρά το γεγονός πως αυτό αποτελούσε παιδιόθεν τη μόνιμη επωδό τους. Δε θα καταφέρουν να γλιτώσουν την οργή του λαού και πάντως σίγουρα δε θα διαφύγουν τη χλεύη και καταδίκη της ιστορικής καταγραφής. Αυτό που διαμείβεται κατ' ουσίαν αλλά ατύπως είναι πως ο κ. πρωθυπουργός δίνει το δαχτυλίδι της επαναστατικής διαδοχής στον κ. Λαφαζάνη να συνεχίσει τον αγώνα διάλυσης της χώρας. Οι σκοπούμενες δημοσκοπήσεις επιχειρούν απλά να αποκλείσουν την οποιαδήποτε απελευθερωτική διαδικασία του εκλογικού σώματος. Οι τάσεις που αναπτύσσονται από αυτούς τους μηχανισμούς εξουσιαστικής προπαγάνδας είναι η στρεψοδικία η οποία επιτυγχάνεται ενίοτε με την απαξίωση και ματαιότητα των εκλογών κι άλλοτε με τη γελοιοποίηση. Εσχάτως επιστρατεύθηκε και η ψήφος τιμωρός, η οποία βεβαίως το μόνο που καταφέρνει είναι να καταδικάζει σε χειρότερα δεσμά τον εντολέα της. Όσο οι πολίτες εκλαμβάνουν το δημοκρατικό δικαίωμα ψήφου ως καταναγκαστική υποχρέωση ελεύθερης επιλογής ή χειρότερα ως μέσο συναλλαγής, ο συστημικός παράγοντας έχει κάθε λόγο να επιχαίρει. Όσο η αγωνιστική προσωπική συνάντηση με το λόγο του Άγιου και ιερού ευαγγελίου περιορίζεται στην ιδιωτική πράξη αλλά απόσχει από τη δημόσια δράση με τρόπο σχιζοειδή το κακό συνεχίζει να καταστρέφει. Οι εκλογές που επίκεινται ίσως δεν καταφέρουν ακόμη να αναδείξουν πρόσωπα ικανά και να περιοριστούν κομίζοντας έναν ακόμα βαθμό λαϊκής συνειδητοποίησης. Ας ελπίσουμε η αφύπνιση του ιστορικού αυτού λαού να προφτάσει και να ανατρέψει την ολοκληρωτική καταστροφή της πατρίδας τόσον εθνομαρτύρων έστω και την τελευταία στιγμή. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύχομαι ο/η σχολιαστής/άστρια να παραπέμπει στην πατρίδα και την πίστη μας και ουχί στο ομώνυμο ιστολόγιο και τις θολές λαϊκιστικές πολιτικές κινήσεις του κατόχου του. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ δεν έκαμα τον συνειρμό, παρά μόνο τώρα που διάβασα το σχόλιό σας. Δεν φαντάζομαι όμως πως ο εν λόγω blogger θα είχε τόσο θράσος.

    Το σχόλιο εκλαμβάνεται και είναι αποδεκτό μόνο υπό την έννοια πως η Ελλάδα είναι ταυτόσημη με την Ορθοδοξία! Άλλωστε η Ορθοδοξία είναι η ψυχή της Ελλάδος και αλίμονο σε αυτόν που δεν το βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή