O X I - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

06/07/2015

O X I

Ο Ελληνικός λαός έπραξε τελικά στο ακέραιο το καθήκον του, σε πείσμα των presstitute μέσων ενημερώσεως που εξακολουθούν να σκορπίζουν τρόμο και πανικό στους πολίτες με την διάδοση ψευδών σεναρίων επιστημονικής φαντασίας. Το τελικό 61,31% είναι ισοδύναμο του 80% αν συνυπολογίσει κανείς την μαύρη προπαγάνδα των μέσων ενημερώσεως, αλλά και του πολιτικού συστήματος.

Το παλαιοκομματικό σύστημα της Ελλάδος δέχθηκε καίριο χτύπημα στα θεμέλιά του και τώρα είναι η ώρα να διαλυθούν εις τα εξ ων συνετέθησαν αρχικά τα κόμματα που οδήγησαν τον τόπο σε αυτή την κατάσταση (βλ. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ δεν μας ενδιαφέρει η σειρά) και εν συνεχεία όλα τα Ευρωπαϊκά παραρτήματα (βλέπε ποτάμια, χρυσή αυγή κλπ). Φυσικά από αυτό δεν εξαιρείται η σημερινή συγκυβέρνηση. Απλώς έχει μία τελευταία ευκαιρία -με νωπή ακόμα την λαϊκή εντολή, αλλά και με την λαϊκή προσταγή από χθες το βράδυ-, να αλλάξει την κατάσταση στη χώρα.

Ο Ελληνικός λαός όπλισε την κυβέρνηση με το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο και τώρα απαιτεί να δει την κυβέρνησή του να καταφέρνει το τελειωτικό χτύπημα στον Ευρωπαίο κατακτητή και να αποκαθιστά την ελευθερία στον τόπο. Η κυβέρνηση πρέπει να αποδείξει έμπρακτα πλέον πως θέλει την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού από την δουλοπρέπεια στην ελευθερία.

Δεν της επιτρέπεται από εδώ και στο εξής ο παραμικρός δισταγμός και πολύ περισσότερο το να μην προχωρήσει στην εκκαθάριση του τόπου από τους εγχώριους εφιάλτες. Οι ένοχοι πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά ενώπιον του λαού. Οι ιδιοκτήτες των προδοτικών και ανθελληνικών presstitute μέσων ενημερώσεων πρέπει να λογοδοτήσουν και να πληρώσουν (μεταφορικά και κυριολεκτικά) για τα εγκλήματα κατά του έθνους που εξακολουθούν να διαπράττουν.

Η κυβέρνηση τώρα οφείλει να δείξει τις αληθινές προθέσεις της. Την παρακολουθούμε αδιαλείπτως και πολύ προσεκτικά. Ουαί κι αλίμονο εάν παρεκκλίνει από την πορεία που πρέπει να έχει η Ελλάδα μας: Θεμέλιο λίθο του Έθνους την Ορθόδοξη πίστη μας και προσήλωση στις αξίες της, σεβασμό στις παραδόσεις μας και αξιοπρέπεια στην διαβίωση του Ελληνικού λαού!

Τίποτε λιγότερο!

1 σχόλιο:

  1. Σχετικά με το ΌΧΙ στις αποικιοκρατικές απαιτήσεις των ξένων δυνάμεων όλοι οι νουνεχείς πολίτες είναι σύμφωνοι. Όσον αφορά το σεβασμό των πάτριων και ιερών πιστευμάτων της Ελλάδας μας από τους ΚαμμενοΣυριζαίους επιτρέψτε μου να διατηρώ επιφυλάξεις. Αφής στιγμής που επικυρώθηκαν με το δημοψήφισμα και μνημόνιο θα συνάψουν και θα επιχειρήσουν να νομοθετήσουν τη διαστροφή και τον εθνομηδενισμό σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά τους. Αυτεξούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή