Λαϊκή προσταγή: Πέλεκυς στους τρομοκράτες! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

08/07/2015

Λαϊκή προσταγή: Πέλεκυς στους τρομοκράτες!

Το πειθαρχικό συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) έπειτα από συνεδρίαση του αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν οι πρώτες πειθαρχικές διώξεις σε "δημοσιογράφους" με την κατηγορία της μεροληπτικής στάσης τους κατά την διάρκεια της περιόδου προ του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015.

Οι διώξεις αφορούν στην Όλγα Τρέμη, στον Γιάννη Πρετεντέρη, στην Μαρία Σαράφογλου και στον Μανώλη Καψή από τον επαίσχυντο προβοκατόρικο τηλεοπτικό σταθμό Mega, στον Σταμάτη Μαλέλη και στον Νίκο Κονιτόπουλο που είναι αρχισυντάκτης της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, στον Άρη Πορτοσάλτε και στον Δημήτρη Οικονόμου από τον έξωθεν υποκινούμενο προβοκάτορα ΣΚΑΙ και στην Μαρία Χούκλη από τον προβοκάτορα υποστηρικτή των Τούρκικων σήριαλ ΑΝΤ1.

Επιτέλους η ΕΣΗΕΑ αποφάσισε να επαναλειτουργήσει η δημοκρατία στην Ελλάδα και οι κατηγορίες εναντίον των προαναφερθέντων "δημοσιογράφων" είναι αρκετά σοβαρές μιας και κατηγορούνται για διασπορά παραπλανητικών ειδήσεων, μετάδοση ψευδών ειδήσεων, αντιγραφή των εκβιαστικών θέσεων των ξένων δανειστών, ενώ παράλληλα κατηγορούνται ότι πρωτοστάτησαν στη μαζική επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών.

Η πειθαρχική δίωξη και σε συνδυασμό με την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας μετά από πιέσεις του ΕΣΡ για να διαπιστωθεί αν ορισμένα κανάλια και δημοσιογράφοι παραβίασαν την εκλογική νομοθεσία.

Προσωπικά επιθυμώ και αναμένω ο πέλεκυς της δικαιοσύνης να είναι αμείλικτος και η τιμωρία που θα επιβληθεί στους κατηγορουμένους να είναι παραδειγματική. Πρόκειται για πολύ σοβαρές κατηγορίες που φθάνουν μέχρι των ορίων της υπονόμευσης του πολιτεύματος.

Επίσης η ΕΣΗΕΑ θα πρέπει να εξετάσει την "αντικειμενικότητα" της κάλυψης της περιόδου προ του δημοψηφίσματος εκ μέρους των τηλεοπτικών σταθμών, βασιζόμενη και στα στοιχεία που παραθέσαμε εδώ.

Ελπίζω η δίωξη να οδηγήσει σε τιμωρία και να μην ήταν απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού. Θυμίζω πως ο Ελληνικός λαός είπε ΟΧΙ στην τρομοκρατία των καναλιών. Πως μπορεί να υπάρχει ελευθερία του λόγου, όταν όλοι οι δημοσιογράφοι είναι συντεταγμένοι υπέρ της κατασκευασμένης ενημέρωσης; Πως είναι δυνατόν οι Έλληνες πολίτες να προστατευθούν από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου υπέρ των δανειστών και εναντίον της εθνικής αξιοπρέπειας; Πως είναι δυνατόν να επιτρέπεται στα κανάλια και στις εφημερίδες να τρομοκρατούν επί εικοσιτετραώρου βάσεως τους πολίτες;

Φθάνει πια! Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν οι ένοχοι και κατόπιν να γίνει το ίδιο και σε πολιτικό επίπεδο! Ως εδώ με την τρομοκρατία!

1 σχόλιο:

  1. Τρελαντώνης08 Ιουλίου, 2015 11:02

    Δεν θα περασει ο φασισμος!!!!!
    πανω τους

    ο Έλληνας δε τρομοκρατειται !
    ο Έλληνας τρομοκρατει τους τρομοκρατες
    ηρθε η ωρα να τρομοκρατηθει η τρομοκρατια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή