Το έγκλημα ολοκληρώθηκε - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

16/07/2015

Το έγκλημα ολοκληρώθηκε

Σίγουρα το χθεσινοβραδυνό (15/7/2015) ξενύχτι δεν άξιζε τον κόπο. Η ελπίδα πως στο Ελληνικό κοινοβούλιο θα υπήρχαν Έλληνες που θα ακύρωναν την προδοτική συμφωνία του πρωθυπουργού, διαψεύσθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2015. Οι βο(υ)λευτές που φοβήθηκαν για τις περιουσίες αλλά και την θέση τους έφθασαν τους 229, αυτοί που αρνήθηκαν να ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία ήσαν 64 συμπεριλαμβανομένων και 29 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αρνήθηκαν (!;) να πάρουν θέση έξη βουλευτές που απλά δήλωσαν το "παρόν".

Η χθεσινή διαδικασία ήταν ο ορισμός του παραλογισμού, της υποκρισίας, της ψευτιάς και της αναξιοπρέπειας. Όλοι λαϊκίστικα τοποθετήθηκαν εναντίον των μέτρων της συμφωνίας, αλλά ψήφισαν τελικά "ναι" στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδος! Ποια είναι η Ευρωπαϊκή πορεία κ. βο(υ)λευτές; Το να σέρνεται η χώρα αλυσοδεμένη στο άρμα της Ε.Ε. και να διαπομπεύεται δημοσίως είναι για σας Ευρωπαϊκή πορεία; Θα έπρεπε να ντρέπεστε για αυτά που λέτε γιατί είμαι σίγουρος πως δεν τα πιστεύετε! Δεν μπορώ να δεχθώ πως είστε τόσο ηλίθιοι ώστε να εννοείτε όσα παράλογα ισχυρίζεστε και αυτό σας καθιστά διπλά ενόχους!

Θέλω επίσης να αναφερθώ ονομαστικά στους βο(υ)λευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους έχω έρθει κατ' επανάληψιν σε τηλεοπτική αντιπαράθεση στην τοπική τηλεόραση της Ρόδου. Όλο το διάστημα που κάποιοι από εμάς πολεμούμε μέχρις αίματος για να μην ισχύσουν οι ελεεινές ρυθμίσεις σε βάρος των νησιών μας, οι κύριοι αυτοί δημαγωγούσαν "λαϊκιστί" λέγοντας πως εάν ποτέ η κυβέρνησή τους φέρει μέτρα σε βάρος του τόπου τους, τότε θα ψηφίσουν εις βάρος της. Και οι τρεις αποδείχθησαν λίγοι για το καθήκον που έχουν επωμισθεί! Οι κ. Σαντορινιός, Γάκης και Καματερός άλλαξαν (;) γνώμη φοβούμενοι μήπως και μείνουν εκτός της λεγόμενης κομματικής πειθαρχίας -ο ορισμός της ελευθερίας της γνώμης- και αντί για "ΟΧΙ", είπαν "ναι" σε όλα κατά την προσταγή του κομματικού τους αφέντη!

Η τελευταία επισήμανση έχει να κάνει με την αγραμματοσύνη που χαρακτηρίζει το Ελληνικό κοινοβούλιο: Κυρία μου είστε παρούσα στην συνεδρίαση και όχι παρών!

2 σχόλια:

  1. Τήν προδοσίαν πολλοί ηγάπησαν, τόν προδότην ουδείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέτε αλλά και ο Λαφαζάνης τον οποίο θεωρείτε ακέραιο, ναι μεν δεν ψηφίζει το μνημόνιο ως Πόντιος Πιλάτος αλλά συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, συγνώμη αλλά αυτό δεν είναι ένας τέλειος παραλογισμός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή