Οι ροζ γραμμές των ανεύθυνων Ελλήνων - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

19/07/2015

Οι ροζ γραμμές των ανεύθυνων Ελλήνων

Ο πρόεδρος των ανεύθυνων Ελλήνων (ανελ) και υπουργός Εθνικής Αμύνης είχε θέσει απαράβατους όρους στον εταίρο του και πρωθυπουργό της παντελώς ανεύθυνης συγκυβέρνησης. Τουλάχιστον αυτά ήσαν τα δικά του λεγόμενα, όταν την 1η του μηνός Ιουλίου ανακοίνωνε στα μέσα ενημερώσεως πως απείλησε τον πρωθυπουργό πως θα αποσύρει την στήριξή του από την κυβέρνηση εάν (α) υπάρξουν μειώσεις στις αμυντικές δαπάνες της χώρας και (β) εάν τεθεί θέμα κατάργησης της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά.

Όλα τα μέσα είχαν αναφερθεί στην κίνηση αυτή του προέδρου των ανεύθυνων Ελλήνων, εγκωμιάζοντας την "πατριωτική" στάση του. Σήμερα ο μήνας έχει 19 Ιουλίου και οι ονομαστές "κόκκινες" γραμμές των ανεύθυνων έχουν γίνει ροζ, για να μην πω πως ξεθώριασαν τελείως. Η κυβέρνηση όχι μόνο προχώρησε στην κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά και περιέκοψε τις αμυντικές δαπάνες της χώρας, επιπλέον "έβγαλε στο σφυρί" τα Ελληνικά νησιά και την Ελληνική περιουσία προκειμένου να ευχαριστήσει τους δανειστές.

Οι ανεύθυνοι Έλληνες, όμως, εξακολουθούν να στηρίζουν την κυβέρνηση και μάλιστα ΟΛΟΙ! Δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση ή διαφωνία στο ξεπούλημα της πατρίδος μας μέσα στον χώρο των "πατριωτών" όπως υπήρξαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα όποια "συνειδησιακά" προβλήματα υπήρχαν στις τάξεις των ανελ λύθηκαν με την τοποθέτηση περισσότερων στελεχών τους στην συγκυβέρνηση της εθνικής καταστροφής.

Με το ενδεχόμενο των εκλογών ορατό μπροστά μας, θέλω να πιστεύω πως θα εξαφανιστούν μία δια παντός από την σύνθεση του νέου κοινοβουλίου που θα προκύψει, όλοι αυτοί που θέτουν όρια και όρους για τα μάτια του κόσμου και για λαϊκίστικους λόγους. Ο λαός που βροντοφώναξε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και κατόπιν προδόθηκε τόσο άτιμα, πρέπει να τιμωρήσει όλους όσοι τον ξεγέλασαν, αλλιώς είναι ... όντως συνένοχος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου