Υπόθεση FIFA: Ακόμα μια βρώμικη ανάμειξη των ΗΠΑ (;) (2) - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

04/06/2015

Υπόθεση FIFA: Ακόμα μια βρώμικη ανάμειξη των ΗΠΑ (;) (2)

Γιατί η Ελβετία, και γιατί άλλες χώρες υποκύπτουν υπάκουα στον ισχυρισμό της Washington για την καθολικότητα των νόμων της; Άραγε οι πολιτικοί ηγέτες είναι πληρωμένοι ή απειλούνται με δολοφονία ή ψευδή κατηγορητήρια; Πώς εξηγείται το ότι από όλες τις χώρες του πλανήτη μόνο το δίκαιο της Washington είναι οικουμενικό, αναγνωρίζεται και προσκυνείται στα γόνατα από άλλες χώρες; Είναι ο φόβος της τιμωρίας;

Ενδεχομένως, αλλά μία απάντηση είναι ότι όλη η ουσία του να είσαι ηγέτης μιας ξένης χώρας είναι το να γίνεις πλούσιος κάνοντας τεμενάδες στην Washington. Ένα χρόνο εκτός υπηρεσίας και ο Τony Blair φέρεται να έχει περιουσία αξίας 50 εκατομμυρίων δολαρίων. Από πού προέρχονται αυτά τα χρήματα; Κανείς δεν ήθελε να ακούσει τις ομιλίες του Blair όταν ήταν πρωθυπουργός. Γιατί οι Αμερικανοί τον πληρώνουν εξαψήφια ποσά για να δίνει ομιλίες;

Ο Putin μπορεί επίσης να γίνει πάρα πολύ πλούσιος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να παραδώσει την Ρωσία στην Washington.

Να, λοιπόν, που είμαστε λοιπόν μπροστά σε ένα ενορχηστρωμένο σκάνδαλο ποδοσφαίρου προκατειλημμένοι μέχρι τον λαιμό από τα presstitute μέσα ενημέρωσης, ενώ όλα τα πραγματικά σκάνδαλα περνάνε απαρατήρητα.

Για παράδειγμα, ένας αριθμός των μεγαλοτραπεζών στη Δύση παραδέχθηκαν την ενοχή τους για κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος και υπέστησαν μόνο πρόστιμα. Όπως ο Finian Cunningham έχει επισημάνει, το ξέπλυμα χρήματος και η νοθεία των τιμών από τις «τράπεζες που είναι πολύ μεγάλες για να μπουν φυλακή» επισκιάζουν την υποτιθέμενη εγκληματικότητα της FIFA. Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εκδίδει πράγματι διαγραφές προς τις τράπεζες για την εγκληματική τους δραστηριότητα. Μια μειοψηφούσα επίτροπος της SEC κατηγορεί τους συναδέλφους της για ενθάρρυνση «υποτροπής» από την συνεχή έκδοση των διαγραφών.

Η ίδια η Washington δεν μπορεί να γίνει πιστευτή, καθώς ούτε μια σημαντική δήλωση από το στόμα της δεν ήταν αλήθεια, από την εποχή του καθεστώτος του Clinton. Παρά ταύτα, η Washington εξακολουθεί να παρελαύνει τριγύρω ως κριτής της αλήθειας.

Ο Saddam Hussein δεν διέθετε όπλα μαζικής καταστροφής. O Assad δεν έκανε χρήση χημικών όπλων. Το Ιράν δεν είχε πρόγραμμα πυρηνικών όπλων. Η Ρωσία δεν εισέβαλε στην Ουκρανία. Αλλά η Washington έπεισε τον κόσμο ότι τα ψέματά της ήταν αλήθεια.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι οι πολιτικοί που πήραν τα όπλα για τις αβάσιμες κατηγορίες ότι η FIFA έλαβε δωροδοκίες, έχουν δωροδοκηθεί οι ίδιοι. Απλά κοιτάξτε τις δωροδοκίες που έχουν δοθεί στο Congress από τις εταιρείες για να ψηφίσει με συνοπτικές διαδικασίες τη συνθήκη ΤΤΙΡ.

Μπορεί κανείς να ονομάσει έστω έναν ηγέτη μιας χώρας της Ε.Ε. (εκτός ίσως από τον ηγέτη της Ελλάδας αυτή τη στιγμή), ο οποίος δεν δωροδοκείται από την Washington;

Σύμφωνα με τον Udo Ulfkotte, κανείς δεν μπορεί να ονομάσει ούτε μία Βρετανική ή άλλη εφημερίδα της Ε.Ε. που να μην λαμβάνει δωροδοκίες από την CIA.

Πόσες ψήφοι του ΟΗΕ καθορίζονται από απειλές και από δωροδοκίες της Washington;

Άσχετα από το αν οι αποφάσεις της FIFA στιγματίστηκαν από δωροδοκία ή όχι, ο σκοπός της «έρευνας» είναι να θέσει υπό αμφισβήτηση την απόφαση για την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ρωσία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα παγκόσμιο θέαμα και προσδίδει κύρος στην χώρα υποδοχής. Η Washington προτίθεται να αρνηθεί αυτό το γόητρο στην Ρωσία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο γίνεται η «έρευνα».

[ Αρχή ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου