"Αντιρατσιστικό": Ότι πιο ρατσιστικό και ύπουλο έχει ψηφιστεί μέχρι σήμερα! - Μανώλης Β. Βολουδάκης

Breaking

05/05/2014

"Αντιρατσιστικό": Ότι πιο ρατσιστικό και ύπουλο έχει ψηφιστεί μέχρι σήμερα!

Με το πρόσχημα της καταπολέμησης του ρατσισμού ανθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη η χειρότερη μορφή καταπάτησης της δημοκρατίας, της ατομικής ελευθερίας και της έκφρασης! Οξύμωρο; Πλην, όμως, αληθινό! Το τι θεωρείται ρατσισμός και το τι όχι, το ορίζει πια η Ε.Ε. και όλες οι εντεταλμένες από αυτήν κυβερνήσεις και κοινοβούλια συμπεριλαμβανομένων της Ελληνικής κυβέρνησης και του Ελληνικού κοινοβουλίου!

Στο όνομα της περιφρούρησης και προστασίας μειονοτήτων, ανωμάλων, επικίνδυνων ακραίων ομάδων αλλά κυρίως μπροστά στο σκοπό του να ορίζεται από την Ε.Ε. το σωστό και το λάθος, δημιουργούνται νόμοι που επικαλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και την υπεράσπισή τους, ενώ ταυτόχρονα αυτό που κάνουν είναι πολιτισμική και αλλοίωση της ιστορίας των λαών, δημιουργία μιας ανήθικης ηθικής και κατάλυση κάθε μορφής δημοκρατίας σε όλη την επικράτεια της Ε.Ε.

Δεν είδα πουθενά τα μέσα ενημερώσεως να προβάλουν την επιστολή διαμαρτυρίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία -δικαίως- διαμαρτύρεται για αλλοίωση της ιστορίας, για απεμπόλιση των δικαιωμάτων των Ποντίων και κυρίως το γεγονός ότι οι ίδιοι οι Έλληνες προστατεύουμε τις γενοκτονίες άλλων λαών και αγνοούμε την γενοκτονία του Έθνους μας, αυτή των Ποντίων!

Γιατί δεν είδε το φως της δημοσιότητας; Γιατί δεν συζητούν για αυτήν οι βο(υ)λευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου; Προς τι η ένοχη σιωπή όλων για αυτό το θέμα;

Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, είναι να την παραθέσω αυτούσια, με την παρότρυνση εθνικής αφύπνισης! Δεν έχουμε άλλο χρόνο! Ο εχθρός είναι ήδη εντός των τειχών! Μεταμφιεσμένος σε μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου, σε δημοσιογράφο, σε επιχειρηματία που χρηματοδοτεί τον θάνατο της Πατρίδας μας.

Θεσσαλονίκη, 2-5-2014
Αρ.Πρ.:26

Προς: Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων 
κ. Χαράλαμπο Αθανασίου 

ΘΕΜΑ : Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο

     Κύριε Υπουργέ,

      Μετά την αναγνώρισή της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου ομόφωνα από την Ελληνική Βουλή το 1994,  ο Οικουμενικός  Ποντιακός Ελληνισμός αγωνίζεται για την Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής γενικότερα.    
     Στο δύσκολο αυτό αγώνα μας  με τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων εντός και εκτός Ελλάδας, αλλά και χωρίς την βοήθεια της Ελληνικής Πολιτείας  έχουμε σημειώσει αρκετές επιτυχίες.
     Δέκα πολιτείες της Αμερικής, δύο πολιτείες  της Αυστραλίας, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και από τα ευρωπαϊκά κράτη το Σουηδικό Κοινοβούλιο έχουν αναγνωρίσει  μέχρι τώρα τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και των Ελλήνων της Ανατολής.

     Kύριε Υπουργέ, 
     Στο δύσκολο αυτό αγώνα μας έχουμε μεγάλο συμπαραστάτη την απόφαση της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για την αναγνώριση των γενοκτονιών με την οποία απόφαση αναγνωρίζεται  η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Ανατολής, Αρμενίων και Ασσυρίων. 
     Με πρόσφατες δηλώσεις του, ο κ.Ερντογάν δίδει συλλυπητήρια στα εγγόνια των Αρμενίων ανοίγοντας παράθυρο για έμμεση αναγνώριση της Γενοκτονίας, πράξη που χαιρετίζει η Αμερική και δεν ικανοποιεί  πλήρως  τους Αρμένιους.
    Ενώ λοιπόν με πολλούς αγώνες, κόπο και μόχθο βρισκόμαστε σ’ έναν καλό δρόμο, έρχεται το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η αρμόδια επιτροπή να εισηγηθεί στην ολομέλεια της Βουλής, ουσιαστικά την ακύρωση του εαυτού της και την προσβολή της μνήμης των νεκρών μας .

    Κύριε Υπουργέ, 
     Δεν πρόκειται να δεχτούμε νομικίστικες δικαιολογίες ούτε αλλότριες δυνάμεις να επιβάλλουν κατά το δοκούν άλλες την ποινικοποίηση και άλλες τις εξαιρέσεις από την ποινικοποίηση της άρνησης των Γενοκτονιών των αναγνωρισμένων από την Ελληνική Βουλή.
     Η μακραίωνη ιστορία μας, ο πολιτισμός μας και οι αγώνες μας δεν μας επιτρέπουν συμβιβασμούς ντροπής και προσβολή της μνήμης των προγόνων μας.
     Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι το νομοσχέδιο της ντροπής δεν πρέπει και δεν πρόκειται να περάσει. Ο αγώνας για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου συνεχίζεται μέχρι τελικής δικαίωσης.


      Ο Πρόεδρος                                                                       Ο Γενικός  Γραμματέας 


Παρχαρίδης Γιώργος                                                                    Αντωνιάδης Γιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου